in

Vrouw vliegt 10.000 km om liefdesslot dat ze met ex ophing te vernietigen

Deze vrouw nam de tijd en moeite om 10.000 km over de Stille Oceaan te vliegen om vervolgens, tot haar grote vreugde, een liefdesslot te vernietigen.

Alles begon twee jaar geleden. In 2019 gingen Kassie Yeung en haar voormalige partner naar de N Seoul Tower in Zuid-Korea, bericht Insider. Daar deden ze iets wat ontelbare koppels de afgelopen twee decennia hebben gedaan.

Ze kochten een schattig slotje in een winkel, schreven hun naam erop en plaatsten het tussen de duizenden andere liefdessloten.

Lees ook  ‘Fietsterrorist’ rijdt met opzet e-bikers omver: ‘Ik sleur je van je fiets af en breek je beide benen’

Maar sindsdien is de relatie voorbij gegaan. De 23-jarige Kassie besloot om deze herinnering aan haar verleden te wissen. Zelfs een pandemie kon haar vastberadenheid niet deren.

De TikTokker documenteerde haar reis van Los Angeles naar Zuid-Korea. De beelden zijn inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken. Kassie geeft toe dat ze een ‘kleinzielige motherf**ker is’, maar dat kan de jonge vrouw niets schelen.

Na de lange reis lukte het haar om het liefdesslot terug te vinden. Met een tang weet ze het slot kapot te maken en te verwijderen. Missie geslaagd!

Lees ook  Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Of Kassie puur en alleen voor het liefdesslot naar Zuid-Korea vloog is niet duidelijk, maar aan haar reactie te zien was de reis het absoluut waard.

Kleinzielig of niet, veel mensen vonden het een geweldige actie! Sommigen zouden ook dolgraag hun liefdesslot vernietigen, als ze het ooit terug zouden kunnen vinden.

@kassieyeungSnip snip😈 #seoul #seoultravel #seoul_korea #seoultower #lovelock #breakup #petty #korea #breakuptiktok #pettytiktok #heartbreak♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Pas op! De giftige berenklauw staat weer in bloei (en zo herken je hem)

Tienermoeder Sanne(18) werd voor tweede keer zwanger in het zwembad: ‘We noemen haar Chloortje’