in

Vrouw vindt stukje glas in het gras. Het blijkt een 2.65 karaat diamant te zijn!

Wat kan er meer luxueus zijn dan een diamant? Juwelen met ingezette diamanten zijn gewilde objecten, zelfs al zijn ze peperduur.

Je hebt vast de uitdrukking ‘Diamonds are a girl’s best friends’ al gehoord (Diamanten zijn de beste vrienden van een meisje), en voor deze jongedame werden deze woorden helemaal werkelijkheid.

Victoria Brodski vierde haar 25ste verjaardag in het Arkansas’ Crater of Diamonds State Park op 6 mei 2017 toen er iets bijzonders gebeurde.

Lees ook  Dierenbescherming vindt 58 verwaarloosde katten tussen de uitwerpselen in Katwijk

Ze vond een schitterend stukje gekleurd glas, of dat dacht ze toch, maar eigenlijk was het een diamantje.

Toen ze zelf wat later de foto’s zag die het park had uitgestald, begreep Victoria dat ze een diamant had gevonden. Het was een steen van 2.65 karaat.

Waymon Cox, een van de tolken van het park, zei “Ik heb nog maar zelden een diamant gezien die er zo mooi uitziet. Het is ongeveer zo groot als een parel, heeft een donkere honing-goudachtige kleur. Het oppervlak is glad en het steentje heeft geen barsten.”

Lees ook  10 Symptomen van blaaskanker die elke vrouw zou moeten kennen.

Dit is de tweede, grote diamant die dit jaar in het park werd gevonden. Wil je weten wat Victoria gaat doen met de diamant, bekijk dan de volgende video.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Dit drankje zorgt ervoor dat je 3 kilo verliest in slechts 5 dagen!

Hij legt de dode poes op een zak in de woonkamer. Het is hartverscheurend wat meteen daarna te zien is.