in

Vrouw verkoopt ‘spookhuis’ nadat gasten ‘aangerand worden door seksdemoon’

Af en toe heb je van die verhalen – en die moeten echt niet lang zijn – waarbij je denkt: “Ok, genoeg internet voor vandaag!” Kort maar krachtig, maar vooral heel bizar. Frons al maar die wenkbrauwen, want in onze dagelijkse rubriek ‘Kort, maar bizar’ val je van de ene verrassing in de andere.

Wonen in een van de meest ‘spookachtige’ gebouwen van Groot-Brittannië brengt de nodige uitdagingen met zich mee, maar deze eigenaar voelt zich zelfs genoodzaakt het pand te verlaten. Caroline Humphries is de eigenaar van de ‘Ancient Ram Inn’ in Gloucestershire, maar verkoopt het pand nu vanwege een vermoedelijke ‘seksdemoon’. Huh!?

Lees ook
Ruim 50 jaar je tanden niet poetsen is niet zo héél erg best voor je gebit

Verschillende vreemde gebeurtenissen
Caroline zegt dat meerdere gasten hebben beweerd dat ze door de demon zijn ‘aangerand’ terwijl ze in het gebouw waren. Ze beweert ook dat haar overleden vader John meerdere ontmoetingen met ‘geesten’ had. De vrouw heeft de afgelopen jaren veel succes gehad nadat de voormalige pub in 2005 in ‘Britain’s Most Haunted’ verscheen, maar ze heeft nu besloten dat het genoeg is. Ze zegt: “Het is de schuld van de seksdemoon. Het zijn niet alleen de gasten, maar mijn vader klaagde voortdurend over de geest die zijn benen aanraakte en op zijn lichaam drukte, meestal wanneer hij lag te rusten. Op een keer begon het bed te trillen en hij viel zelfs flauw.”

Lees ook
Vier weken oude baby overlijdt nadat dronken moeder op hem in slaap valt

Veel klanten vertelden Caroline soortgelijke verhalen en ze wil niet dat haar hetzelfde overkomt. Ze zegt: “Ik heb het nog niet meegemaakt, maar wil niet de volgende zijn. Ik twijfel er wel niet aan dat het hier spookt. Er vielen al foto’s van de muur zonder dat er iemand in de buurt was.” De Ancient Ram Inn was ook al te zien in programma’s zoals ‘Ghost Adventures’ en ‘Great Britain Ghosts’. De ‘Ghost Club’ onderzocht de herberg in 2003, maar registreerde niets paranormaals.

André Hazes heeft nieuwe vriendin, en ze heet alweer Sarah

Verpleegster vermoordt 7 baby’s: “Problemen doken telkens op tijdens haar nachtshiften”