in

Vrouw valt man aan en gooit puppy naar hem – hij weigert diertje terug te geven en adopteert haar

Een video waarop een vrouw vreemd en bedreigend gedrag vertoonde is viraal gegaan. De vrouw confronteerde een man en gooide uiteindelijk haar puppy naar hem. De man aarzelde niet om het onschuldige diertje mee te nemen en adopteerde haar.

Als je het gedrag van deze vrouw ziet, kun je je afvragen wat voor een leven deze arme kleine pup zou hebben gehad, voordat de man tussenbeide kwam. De vrouw vertoonde tekenen van psychische problemen of drugsproblemen. We horen de vrouw tegen de man zeggen: “Ik zei dat je zwart bent,” terwijl ze een jonge dier in haar armen heeft.

De woordenwisseling gaat verder waarbij de vrouw ontzettend raar gedrag vertoont.

Lees ook  Koppel komt thuis en ziet dat hun trouwe viervoeters zijn neergestoken door inbrekers

Ze probeert hem te schoppen, waarna de man vraagt of de hond van haar is. Dan gooit ze het diertje met veel geweld naar hem toe. De arme puppy moet huilen en zoekt toevlucht onder de benen van de man.

Als ze hem probeert terug te pakken, houdt hij haar tegen. De rest van het verhaal werd gedeeld op sociale media: de jongeman hield de puppy, bleef het storende gedrag van de vrouw filmen en bracht het dier naar de dierenarts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I jus b tryna live my life g

Een bericht gedeeld door Glomula (@mulaflare) op

Het diertje had geen chip en leek in goede gezondheid te verkeren. Het bleek een teefje te zijn, die de man Movie noemde. De jongeman, die al een prachtige hond heeft, besloot hem te adopteren.

Lees ook  Hij bezocht een vervallen ziekenhuis en hoort plotseling geschreeuw. Wat hij dan ontdekt schokt iedereen.

Gelukkig kwam hij tussenbeide, wie weet wat de vrouw met deze hond zou hebben gedaan. Ze heeft duidelijk hulp nodig om zichzelf of anderen geen pijn te doen. Het is droevig om dit soort dingen te zien gebeuren, maar het diertje is tenminste gered. Hier is een leuke video van Movie en haar nieuwe broer die hieronder spelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My brother annoyin

Een bericht gedeeld door Movie🌟 (@movieflare) op

Met deze ernstige kwalen krijgen mannen op latere leeftijd te maken

Dumpert´s Sylvana IJsselmuiden straalt in geboortekostuum