in

Vrouw sleept klein hondje over de grond achter haar elektrische scooter totdat pootjes bloeden.

De politie in California stelde een onderzoek naar dierenmishandeling in nadat er video’s opdoken waarin te zien is hoe een hondje achter een elektrische scooter wordt gesleept. Het incident vond zondagmiddag plaats in het centrum van Bakersfield.

Facebookgebruiker James Dowell deelde enkele video’s van zijn bewakingscamera’s die toonden hoe de vrouw door de straat racete met het kleine hondje genaamd Zebra dat achter de scooter wordt aangesleept.

Dowell schreef later dat de enige reden waarom de scooter stopte, was omdat ze geconfronteerd werd door enkele fietsers.

Lees ook  Vrouw valt man aan en gooit puppy naar hem - hij weigert diertje terug te geven en adopteert haar

In de video’s is te zien hoe de pootjes van Zebra duidelijk gekwetst zijn en het lijkt erop dat de rode sweater van de vrouw onder het bloed zit.

De volgende dag achterhaalde de politie dat de vrouw op de scooter niet de eigenaar was van Zebra. De eigenaar van de hond had Zebra twee uur na het voorval binnengebracht bij een dierenarts, waar Zebra behandeld werd en later weer vrijgegeven werd. Verwacht wordt dat het hondje volledig zal herstellen.

Op basis van die gegevens stond de politie toe dat de hond verder onder de hoede van de legale eigenaar bleef.

Lees ook  Mireille komt wekenlang niet op haar balkon om broedende eend met acht eieren niet te storen

De vrouw op de gehuurde scooter werd ondertussen ondervraagd door de politie en even later weer vrijgelaten. Ze nam een advocaat onder de arm die een verklaring uitbracht waarin ze zegt dat ze “van dieren houdt en ook van Zebra” en dat het voorval een eenmalig incident was.

Het is niet duidelijk wat de relatie van de vrouw is tot de eigenaar van de hond.

Man hoort mysterieus geluid uit koffer komen – opent het en doet een verschrikkelijke ontdekking

Hond hangt 4 jaar lang vast aan ketting in de koude, gehaat door eigenaar en aangevallen door andere beesten