in

Vrouw schenkt nier aan haar vriend die later vreemd gaat en het uitmaakt

Een vrouw redde het leven van haar toenmalige vriendje door haar nier te doneren. Een paar maanden later, dumpte hij haar, vertelde ze op TikTok.

Bloemen, een romantisch tripje, een mooi gedicht; er zijn tal van geschenken die geliefden elkaar geven. Deze vrouw gaf een van haar organen.

Zes jaar geleden doneerde Colleen Le (@colleeeniie op TikTok) een nier aan haar toenmalige vriendje.

Ze legde uit dat hij vanaf het begin duidelijk had gemaakt dat hij al vanaf zijn 17e met een chronische nierziekte was gediagnosticeerd. Omdat zijn nieren op slechts vijf procent werkten, kreeg hij dialyse.

@colleeeniie No regrets though ✌🏼 #fyp #foryou #foryoupage #kidneydonation #relationship ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng


Nadat hun relatie serieuzer werd, besloot ze zichzelf te laten testen, om te zien of ze een match waren. Ze “wilde hem niet zien sterven”, schreef Le. Verrassend genoeg waren ze een match en besloot de vrouw haar nier te doneren.

Lees ook
Studie: vrouwen snurken net zo hard en veel als mannen, maar beseffen dit niet

De operaties waren een succes en beiden herstelden goed. Maar zeven maanden later ging haar vriendje vreemd tijdens een vrijgezellenfeestje, vertelde Le. Na behoorlijk wat “ruzies”, besloot ze hem te vergeven en een tweede kans te geven.

Echter, drie maanden later kreeg ze een nieuwe klap te verduren: hij maakte het uit … via de telefoon. Volgens Le zei hij: “Als we voor elkaar bestemd zijn, zal God ons uiteindelijk weer bij elkaar brengen.”

Lees ook
2 nonnen op missie naar Afrika komen zwanger terug

Hierna blokkeerde hij haar op alle sociale media, maar niet voordat hij haar verweet: “Je hebt jouw nier alleen gedoneerd om indruk te maken.”

Le, die nu een gelukkige relatie heeft, is sindsdien viraal gegaan op TikTok nadat ze haar verhaal op een luchtige manier deelde.

“Ik ben voor altijd dankbaar dat ik iemand een tweede kans kon geven, ondanks de omstandigheden, en het is leuk om er nu over te grappen.”

’De eerste keer voelde alsof ik in een pornofilm was beland’

“Het was de beste seks ooit” Dochter neemt vader op die opschept over hoe hij haar jarenlang misbruikte