in

Vrouw overleden tijdens wandeling met haar echtgenoot, man (33) aangehouden

Donderdagavond 26 mei is een vrouw op de Dorpsweg aangereden en later in het ziekenhuis overleden.

Vanmiddag is er een verdachte aangehouden. Hij meldde zichzelf op het bureau. Het gaat om een 33-jarige man uit Oudenhoorn. Hij wordt verhoord.

De 53-jarige vrouw uit Middelharnis liep rond 22.15 uur samen met haar man op de Dorpsweg richting het Centrum van Oudenhoorn.

De Dorpsweg is een 60 km weg en het stel wandelde daar langs de kant van weg, in de berm. Een auto die langsreed, raakte de vrouw waardoor ze in het water belandde. De ambulance was er snel en bracht haar naar het ziekenhuis. Helaas is de vrouw daar aan haar verwondingen overleden.

Lees ook  Meer aangiftes van drogeren met een naald, landelijk beeld ontbreekt

Getuigen gezocht
We zijn op zoek naar de auto die doorreed na het ongeval. Vermoedelijk zit er schade rechtsvoor. Ook reed er eerder een trekker, een mestwagen, waaraan de partner hulp wilde vragen, maar dat lukte niet. Hij is misschien een belangrijke getuige.

Bent u of kent u de man op de trekker, laat het ons weten. Ook alle andere informatie over dit verdrietige incident is welkom.

Lees ook  School rouwt om Valerie (14) die omkwam bij spoorwegongeluk in Prinsenbeek

Heeft u de auto gezien en kunt u er iets over vertellen? Laat het weten via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Amerikaanse vrouw voorkomt nieuw schietincident en doodt man die vuur opent op tientallen feestgangers

Vermist jongetje (5) uit Katwijk zwaar mishandeld door minderjarige