in

Vrouw ontwaakt uit coma en krijgt het meest wonderbaarlijke nieuws

Het leven van Gemma Holmes veranderde vijf jaar geleden volledig toen ze betrokken was bij een bromfietsongeluk.

Gemma reed langs een drukke weg toen ze tegen een geparkeerde auto botste. Ze brak haar rug en leed nog een paar andere ernstige verwondingen. Ze ging in coma en haar artsen dachten niet dat ze het zou overleven.

Maar Gemma bleek een echte vechter te zijn. Tegen alle verwachtingen in overleefde ze het. Het was een echt wonder, maar het was niets vergeleken met wat artsen haar vertelden toen ze wakker werd.

Terwijl Gemma comateus was, ontdekten haar artsen iets heel schokkends. Gemma was drie maanden zwanger.

Aangezien Gemma comateus was, hadden haar artsen het duidelijk niet kunnen vertellen. De zwangerschap bracht echter enkele complicaties met zich mee en artsen dachten dat Gemma een abortus nodig had. Zonder de zwangerschap te beëindigen, zouden de artsen van Gemma niet in staat zijn om haar gebroken rug te opereren tot na haar bevalling.

Lees ook  Artiest maakt prachtige kunstwerken met stukken metalen afval die hij op straat vind. Adembenemend mooi!

Omdat Gemma in coma lag en zelf geen beslissing kon nemen, moest haar moeder, Julie, namens haar beslissen.

“Er gingen zoveel dingen door mijn hoofd maar ik wilde wachten tot Gemma wakker was om de beslissing te nemen,” zei Julie op “This Morning” op ITV, volgens de Daily Mail.

Toen Gemma wakker werd en haar dokters haar vertelden dat ze zwanger was, was ze behoorlijk in de war.

Gemma kon zich niets herinneren dat ze zwanger was vóór het ongeluk. Ze kon zich niet eens meer herinneren wie de vader was. In feite zijn de voorgaande drie jaar volledig verdwenen uit het geheugen van Gemma.

Ze leed aan extreme pijn, maar maakte nog steeds de moedige beslissing om de baby te houden. Het betekende dat ze moest afzien van pijnmedicatie als ze een C-sectie had, omdat het haar baby had kunnen schaden.

Lees ook  Ze werd in de woestijn gevonden naast iets ZO tragisch, dat haar redders het niet droog hielden!

De artsen van Gemma konden hun ogen niet geloven, maar ze respecteerden haar beslissing.

Zes maanden later beviel Gemma van een jongetje dat ze Ruben Miracle Holmes noemde. Zijn middelste naam “Miracle” beschrijft zijn geboorte perfect.

De geboorte verliep goed voor zowel moeder als zoon. Gemma moest maanden na de bevalling wachten voordat ze eindelijk haar rugoperatie kon ondergaan, maar ze was optimistisch over haar toekomst. “Ruben is mijn kleine wonder en ik hoop echt dat ik op een dag in staat zal zijn om met hem rond te rennen,” zei Gemma, volgens de Daily Mail.

Gemma koos ervoor om haar zoon te houden, hoewel de bevalling van hem ongelooflijke pijn zou inhouden. Ik krijg tranen in haar ogen en denk aan haar moedige beslissing.

Vergeet dit verhaal niet te delen om Gemma te vieren. De liefde van een moeder voor haar kind overwint alles!

Amerikaans echtpaar adopteert weesmeisje uit China: 11 maanden later dwingt een detail op de foto de buurman tot een drastische beslissing

Baby krijgt een beroerte na het oplopen van waterpokken – een belangrijke waarschuwing voor ouders