in

Vrouw mishandelt Turks-Nederlandse jongen (10) in speelparadijs

De familie Gökkaya uit Tilburg is op zoek naar ooggetuigen van een mishandeling in het Tilburgse speelparadijs Circus City.

Volgens de familie heeft een volwassen vrouw hun 10-jarige zoontje meerdere keren op zijn borst getrapt. De jongen hield er gekneusde ribben en slapeloze nachten aan over. Het speelparadijs ontkent de mishandeling.

Volgens de vader was een ruzie tussen zijn zoon en een ander kind de aanleiding voor de ’brute mishandeling’. In het ziekenhuis kwamen artsen erachter dat de ribben van de jongen zwaar gekneusd waren.

Lees ook  ‘Prinses Amalia had paar maanden verkering’

De Telegraaf meldt dat Speelparadijs Circus City laat weten dat er inderdaad een ruzie is geweest tussen twee jongetjes, maar dat er geen sprake was van mishandeling. Een van de jongetjes zou vrij agressief gereageerd hebben, waardoor de moeder van het andere jongetje, de jongen bij zijn arm beet zou hebben gepakt en hij met zijn ribben op de rand van de glijbaan terecht zou zijn gekomen.

Lees ook  Syrische asielzoeker slaat flat in Leiden af omdat hij 1 trap teveel moet opgaan.

De ouders van de gewonde jongen hebben aangifte gedaan. De politie is bezig met de zaak.

Omdat het speelparadijs geen camera’s heeft, plaatste de familie een oproep op social media voor getuigen van het incident.

Kopschopper vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Ans Boersma klaagt Nederlandse staat aan