in

Vrouw met enorm achterwerk: Ik kan nooit op mijn rug liggen

Een vrouw uit Paramaribo zegt dat ze al sinds een paar jaar niet goed kan slapen en daar ernstige problemen mee heeft.

Zij is niet meer in staat om op haar rug te liggen omdat dit hevige pijnen veroorzaakt, terwijl ze alleen in die houding normaal in slaap kan vallen en blijven.

De buikligging of zijligging lukt haar helemaal niet en heeft ze door dit probleem al verschijnselen van chronische uitputting.

Lees ook
Man die werd vermist na nachtvissen dood gevonden in het water

De veertiger zegt zeker te weten dat haar groot achterwerk de oorzaak is van haar pijnklachten. Volgens haar ontwikkelen haast alle personen met een uitzonderlijk grote derrière pijnklachten wanneer ze lange tijd op hun rug liggen.

Een expert uit Den Haag vertelt aan GFC dat er geen direct bewijs is dat mensen met een zeer groot achterwerk automatisch pijnklachten krijgen als ze op hun rug slapen.

Lees ook
Meisje 3 overleden in azc Schalkhaar: Kreeg geen hulp - teruggestuurd naar het azc

Echter, iemands lichaamsvorm, gewichtsverdeling en slaaphouding kunnen invloed hebben op het comfort tijdens het slapen en mogelijk leiden tot pijnklachten.

Een groot achterwerk kan bij sommige mensen extra druk uitoefenen op de onderrug, heupen en bekken, wat kan resulteren in ongemak of pijn.

Om dergelijke klachten te verminderen of te voorkomen, is het belangrijk om een geschikt matras en kussen te kiezen, en eventueel een aanvullend kussen te gebruiken om de juiste lichaamshouding te ondersteunen tijdens het slapen.

Leraar zei dat Hollands bommetje Vera nooit iets zou bereiken, maar kijk wat ze met Onlyfans heeft bereikt!

Maaike Oomes (35) vermist