in

Vrouw met eicellen zo laag dat ‘IVF niet zou werken’ heeft nu 4 kinderen in 11 maanden.

Charlotte Parker werd verteld dat het uiterst onwaarschijnlijk was,dat ze zwanger zou raken en dat ze moest beginnen om op zoek te gaan naar een eiceldonor

Een vrouw die werd verteld door artsen dat het niet de moeite waard was om een IVF te proberen, omdat haar aantal eicellen zo laag was, heeft nu 4 baby’s in 11 maanden tijd.
Na een vlotte zwangerschap en geboorte, kwam baby Lewis in september vorig jaar met een gezond gewicht van  7 pond.
En de nieuwe ouders kregen nog een grotere verrassing toen Charlotte onverwacht zwanger was van een drieling een paar maanden later.
Het echtpaar, van Crawley, West Sussex, die al vijf jaar samen zijn, verwachten een drieling , die geboren zullen worden een maand voordat Lewis zijn eerste verjaardag viert.
Charlotte heeft slechts acht weken te gaan, en is op een natuurlijke manier zwanger geraakt van zowel Lewis, als de drieling.
Ze zei: “We kochten ons huis drie jaar geleden, met als plan een familie te stichten. We trouwden in november 2014 begonnen we na te denken over kinderen.
“Ik ging naar de dokter toen ik erge buikpijn had, en liet een bloedtest doen.Daar kreeg ik te horen dat ik een laag aantal eicellen had.
“Ik besloot om verder advies te krijgen, en ook daar kreeg ik te horen  ‘je hebt een extreem laag  aantal eicellen, het is zo laag dat IVF niet zou werken. Je moet op zoek naar een eiceldonor’.
“Gedurende de komende paar maanden heb ik advies ingewonnen bij  vruchtbaarheid klinieken.
Ondanks het feit dat verteld werd dat IVF waarschijnlijk niet zou werken, besloten  Charlotte en Billy om een paar klinieken te bezoeken voordat ze op zoek gingen naar eiceldonoren.
Maar de week voordat het echtpaar langs de kliniek zouden gaan, wilde Charlotte een zwangerschapstest doen nadat ze zich realiseerde dat haar periode al een week te laat was.
Het was positief!
“Ik was geschokt, dat waren we allemaal. Ik bleef maar denken ‘hoe kunnen zoveel experts mij vertellen dat het niet zou kunnen, maar ik ik ben nu zwanger’. Ik wist niet dat het mogelijk was.
“Billy en ik gingen naar buiten en kochten  meer zwangerschapstesten. Uiteindelijk heb ik het zes keer getest, en elke keer was het positief.
“We konden het niet geloven. Het was een enorme schok, maar we waren uiteraard zeer verheugd.
“Billy en ik had een enorme grijns op ons gezicht. Ik was in de war, maar het was een geweldig gevoel. Ik belde de kliniek om hun het te laten weten.”
Lewis werd geboren op 6 september 2016.
“Lewis is perfect. Hij is een vrolijke baby. Hij is een goede slaper en een goede eter, hij is geweldig.
“Familie en vrienden waren zo blij voor ons. Het is gewoon te mooi om waar te zijn. Iedereen heeft ons echt ondersteund.”
In december vorig jaar besloot het echtpaar dat ze nog nog een kindje wilden.
“We hadden geen vruchtbaarheidsbehandeling, ik wilde niet aan de pil, en was op pregnacare [een vitamine die vaak genomen word door vrouwen die proberen zwanger te raken of die zwanger zijn].
“Tegen half januari was ik weer zwanger.
“Het was een geweldig gevoel, we konden het niet geloven.
“Om weer zwanger te zijn, en wel van een drieling is gewoon ongelooflijk.
“Billy en ik zagen meteen twee zakjes en we waren dolblij, toen ik een scan kreeg.
“Ik keek naar Billy en hij zei: ‘Ik kan het niet geloven, het is een tweeling’, maar toen zeiden ze: ‘eigenlijk zijn het er drie’.
“Het betekent dat we vier kinderen hebben onder de leeftijd van één jaar. Mijn eerste gedachte was: ‘wat gaan we doen? Hebben we de ruimte? Wanneer zullen we ooit slapen?’
“Maar dat zijn allemaal  beslommeringen die normaal zijn en we zijn net zo blij. Het is moeilijk om de emoties onder woorden te brengen.”
Charlotte verwacht een niet-identieke drieling, en het echtpaar is bezig geweest om voorbereiding te treffen voor de nieuwkomers.
Charlotte zei: “Het is ontmoedigend, maar heel, heel spannend We voelen ons ongelooflijk gelukkig..
“Het is mooi dat we een positief resultaat hebben gehad. We genieten van het leven als een gezin van drie op het moment, maar we kunnen niet wachten om de drieling te ontmoeten en een gezin van zes worden.”

Lees ook  Woedend vriendje slaat vriendin omdat ze cadeau was vergeten

Aanvaller richt mes op politieagent, zijn reactie verrast de hele wereld

De postbode begroet elke dag de hond – er is iets goed mis als de hond plots niet meer gedag komt zeggen