in

Vrouw maakt haar huis 20 jaar lang zelf niet schoon dankzij eigen uitvinding

Hoeveel mensen dromen er niet van om hun huis met slechts een druk op de knop schoon te kunnen maken? Deze ingenieuze vrouw wist dit in de praktijk uit te voeren!

Meer dan 20 jaar lang maakte Frances Gabe zich geen zorgen over het huis schoonmaken. Ze had een systeem uitgevonden en ontworpen waarmee ze met een druk op de knop haar huis schoonmaakte. In minder dan een uur!

Gabe was een kunstenaar en uitvindster die in 1915 was geboren en in 2016 op 101-jarige leeftijd overleed. Omdat ze het spuugzat was om als huisvrouw in de jaren 70 schoon te maken, vond ze een huis uit dat zichzelf schoonmaakte.

Lees ook  Diamond heeft 2 miljoen fans omdat ze 40.000 dollar aan plastiek in haar kont liet stoppen (foto’s)

Het hele huis was eigenlijk een soort van enorme vaatwasser. Overal waren sproeiers met water en zeep en alles werd drooggemaakt door warme lucht.

In de vloer bevonden zich grote afvoeren voor al het water. Een conventioneel huis met houten meubels en vloeren zou nooit tegen al het water bestand zijn, maar de vloeren waren bedekt met vernis en het meubilair was van roestvrij staal.

Lees ook  Man gaat 6 jaar niet naar zijn werk, niemand merkt het

Het huis verscheen op tv en in vele tijdschriften. Uiteindelijk sloeg het idee om meerdere redenen niet aan en bleef het de enige in zijn soort. Het huis bestaat nog steeds, maar de meeste zelf-schoonmakende functies zijn door de huidige eigenaar verwijderd, aldus het Smithsonian Magazine.


Jongen 16 doodgeschoten in huis in Amsterdam-Zuidoost

Slachtoffer aanrijding Steenbergen overleden, automobilist teveel gedronken