in

Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind

Je zou denken dat dit een normaal filmpje is waarin een zelfverzekerde vrouw een jaar lang elke dag een selfie maakt. Het tegendeel is echter waar, naarmate je het einde van dit filmpje nadert, hoe duidelijker het wordt dat dit geen standaard selfie filmpje is, maar een filmpje met een schokkende en duidelijke boodschap die hard aankomt.

Deze Kroatische vrouw nam namelijk elke dag een foto van zichzelf in het jaar, dat volgens haar het ergste jaar ooit is. In het begin zien we een stralende, vrolijke en zelfverzekerde vrouw. Helaas worden de foto’s elke dag treuriger en tegelijkertijd schokkender.

Lees ook  Hij hield zichzelf 25 jaar lang verborgen in deze grot. Wat hij er in wist te creëren? Ik sta VERSTELD!

Op een gegeven moment zien we zelfs verwondingen in haar gezicht verschijnen. Op de laatste foto heeft zij een boodschap geschreven, namelijk; “Help me. Ik weet niet of ik tot morgen kan wachten” Een duidelijke boodschap die hard binnenkomt. Zij vraagt namelijk aandacht voor huiselijk geweld. Het fenomeen huiselijk geweld komt heden ten dage nog steeds erg vaak voor. komt hard binnen.

Lees ook  Monique en André vieren samen met kleine André Sinterklaas

Bekijk hieronder het filmpje en deel dit artikel als je voor de strijd bent: Tegen huiselijk geweld – Het houdt niet op, niet vanzelf‎.

Let op: sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

DEZE foto van een zesling werd werd een paar jaar geleden wereldberoemd, moet je de nieuwe familiefoto eens zien!

Michael P. rende na moord met mes door tuin van kliniek