in

Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren maar dat gaat gigantisch mis!

Wanneer je dit als man leest dan kan het zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt. Veel vrouwen laten hun wenkbrauwen tatoeëren om ze er duidelijker uit te laten springen. Bijvoorbeeld wanneer je hele lichte wenkbrauwharen hebt, dan kun je het hiermee meer accentueren zonder iedere dag make-up te hoeven gebruiken.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Een methode blijk ‘microblading’ te zijn. Dit wordt gezien als een semi-permanente make-up omdat je het om de zoveel tijd moet/kan bijhouden om het optimale effect ervan te behouden. Na een tijdje kan het namelijk allemaal weer gaan vervagen. Het is eigenlijk een soort tatoeage, alleen dan minder permanent zoals een normale tatoeage.

Lees ook
Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Wenkbrauwen tatoeëren? Doe mij er maar vier!
Microblading is dus een soort techniek waarbij hele kleine naaldjes allemaal kleine streepjes zetten emt de inkt waarin het gedoopt wordt. Het gaat niet diep de huid in waardoor het een oppevlakkige tatoeage is en dus zal vervagen met de tijd.

Maar het is uiteraard wel belangrijk dat je dit laat doen bij iemand die hier gecertificeerd voor is. Je zou denken dat dat vanzelfsprekend is, maar niets blijkt minder waar. Waarschijnlijk was degene die onderstaande brauwtjes heeft gezet behoorlijk slechtziend, want deze dame heeft voorlopig 4 wenkbrauwen!

Lees ook
Arthur (18) filmt vrijpartijen van z'n moeder: "Ik zeg ook welke standjes ze moet doen en krijg 10 procent"

Wandelaar vindt levende baby in vuilniszak

Daarom kunnen sommige mensen niet zacht niezen – Ken jij er ook een?