in

Vrouw krijgt om zeer onduidelijke ferme klappen in het openbaar van man die ze nooit gezien heeft

Een 23-jarige vrouw heeft schokkende foto’s van zichzelf gepubliceerd. De foto’s zijn genomen nadat ze aangevallen werd op straat.

Amanda Comparetto was in Florida op een vrijgezellenfeest. Uit het niets heeft een man haar aangevallen. Ze kreeg ferme klappen in het gezicht en had ook een hersenschudding.

Klappen
De man die haar aanviel bleef tegen haar zeggen dat het zijn vrouw was, verwijzend naar één van de vrouwen die bij Camparetto stond. Toen ze tegen de man zei van hen met rust te laten, kreeg ze klappen.

Lees ook  Ouders zijn ten einde raad wanneer tweeling niet stopt met wenen: Tot vader Dane dit deed: “Ze stopten meteen met huilen en gingen elkaar troosten”

Politie
Al maanden zoekt de politie naar de dader, maar hij lijkt wel van deze aardbol verdwenen te zijn. Volgens Camparetto gaat om een Spaanse man tussen de 30 en 40 jaar.

Facebook
Omdat de politie haar niet kon helpen, heeft ze nu een oproep gedaan op Facebook. Camparetto zegt ook dat ze door de aanval een blijvend litteken heeft op haar gezicht.

Lees ook  Deze man heeft geen waarschuwingsdriehoek – politie ligt krom om zijn creatieve oplossing

Moeder wil haar kinderen van 5 en 7 jaar leren dat God echt bestaat: Ze stapt in de auto en doet iets zeer afschuwelijk

Bejaarde p*dofiel verkr*cht meisje van 6 jaar en wat hij dan durft te beweren over het kleine meisje, is ronduit schandalig en schokkend