in

Vrouw krijgt levenslange gevangenisstraf nadat papegaai haar aanwijst als moordenaar van haar echtgenoot.

In mei 2015 trok Glenna Duram een pistool en schoot 5 maal op haar man Martin. Daarop probeerde de vrouw zich van het leven te beroven, maar haar zelfmoordpoging mislukte. Waar de dame geen rekening mee had gehouden: er was een getuige in de kamer aanwezig – namelijk de papegaai van Martin.

De vogel genaamd Bud zegt alles na wat hij hoort, alsook de laatste woorden van het slachtoffer. “Niet schieten”, bleef de papegaai alsmaar tateren en imiteerde daarbij de stem van zijn baasje.

Lees ook  Man vindt puppy zielsalleen aan treinrails vastgebonden

Tijdens de behandeling van de zaak voor de rechtbank was de vogel uiteraard geen officiële getuige, maar de nabestaanden van Martin getuigden uitgebreid over de woorden van de vogel.

Na een proces van tien dagen werd Glenna Duram uiteindelijk veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar man. Het trouwe dier, dat in dit geval letterlijk het laatste woord had, woont momenteel bij de familie van Martin.

Lees ook  Busstation opent deuren voor 3 dakloze honden – kijk nu als ze hun eigen bedje krijgen!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Nadat het 10-jarige meisje een ongelukje had gehad, dwongen haar ouders haar om naakt in de achtertuin te slapen.

Deze vrouw ziet er tot aan haar navel normaal uit. Maar je gelooft je ogen niet als je een foto van haar hele lichaam ziet!