in

Vrouw koopt een toilet bij Ikea, maar thuis doet ze een heel vreemde ontdekking die grote gevolgen heeft

Veel mensen kopen hun spulletjes bij Ikea. Een moeder uit het Engelse Cambridge deed ook, maar zij deed toen ze terug thuis was een vreemde ontdekking.

De moeder plaatste haar toilet neer en kwam tot de conclusie dat ze een blauw toilet had gekocht terwijl er bij Ikea duidelijk stond dat ze een wit toilet gekocht had.

Lees ook  Dochter mag niet trouwen met de liefde van haar leven – 40 jaar later vindt ze krantenartikel die haar moeder verborgen hield

Ze zocht haar kasticket, maar vond die niet meer. Gelukkig was er ook nog haar dochter. Zij keek ook naar het toilet. “Na een half uurtje had ik gevonden wat er mis is”, zegt ze. “Er zat een blauwe beschermlaag over het toilet. Die moet je natuurlijk wel afdoen.”

Viraal
De moeder schaamt zich intussen dood. “Ze kon niet geloven wat ze zag toen ik de beschermlaag van het toilet deed”, gaat de dochter verder. “Ze was er zo zeker van dat ze een blauw toilet gekocht had.”

Lees ook  Bruid wil dochtertje verloofde niet op de bruiloft, “dat is zijn vergissing, niet de mijne”

Het verhaal ging viraal op de sociale media. En wat blijkt? Veel mensen hadden net hetzelfde voor als de moeder.

Monique Westenberg geschokt na terugkomst van vakantie…

Ouders schrikken zich rot wanneer hun pasgeboren baby zo rood ziet als een tomaat. “Hij heeft heel veel pijn, zijn haren groeien niet, kan zijn ogen niet sluiten en dat is niet eens het ergste”