in

Vrouw kan geen wc vinden en poept als een koe op de roltrap

Als je zeer nodig moet zeiken, maar geen toilet kunt vinden dan kan elke stap tijdens het lopen een ware marteling zijn. Mannen zoeken dan meestal een boom of een steegje op waar ze hun blaas kunnen legen, maar in het geval van vrouwen ligt dit iets complexer.

Eerst even de string opzij
In het bewuste filmpje is de vrouw duidelijk al op de korrel genomen door het bewakingspersoneel. Te zien is hoe ze door de gang van het winkelcentrum loopt terwijl ze geniet van een sigaret. Het is niet aan haar af te zien dat ze op knappen staat en zo snel mogelijk de inhoud van haar blaas wil legen.

Lees ook
Vrouw eindigt in ziekenhuis nadat ze te veel sushi eet bij all-you-can-eat restaurant

Op de beelden is te zien dat ze met een stalen gezicht in de richting van de roltrap loopt, maar niemand kon op dat moment vermoeden wat ze van plan was. De vrouw nam nog een paar trekjes van haar sigaret voordat ze besloot om de willekeurige roltrap te bevuilen met haar afvalvocht. Schijnbaar moest ze zo nodig dat ze het zonder blikken of blozen doet.

Snelle lozing
Op het moment dat ze op de roltrap gaat staan grijpt ze even naar achteren. Ze doet dit echter niet omdat ze jeuk aan haar reet heeft. Ze bukt vervolgens voorover, trekt haar string opzij en blaast haar urine uit haar lichaam. Dit doet ze met de kracht waar een gemiddelde hogedrukspuit jaloers op is.

Lees ook
Carrie (53) vindt het drinken van haar eigen urine verslavend en vergelijkt het met champagne

Dit alles is haarscherp op camerabeelden vastgelegd. Als je geen toilet kunt vinden dan is het niet anders, maar op een roltrap? Of de vrouw uiteindelijk zelf haar urine op heeft moeten ruimen is niet bekend, maar ze staat vast op de zwarte lijst van het winkelcentrum. Misschien kan ze een keer gaan daten met de man die enige tijd geleden een dikke bolus in de supermarkt achterliet.

Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”

WOW! Jaqueline onherkenbaar veranderd na ingrijpende tandheelkundige operatie