in

Vrouw is woest op hondentrimmer: hond heeft groene wenkbrauwen en roze oren

Graziella Puleo bracht haar goldendoodle Lola naar de hondentrimmer voor een trimbeurt, nagels knippen en tanden schoonmaken.

Maar, toen ze haar hond later ophaalde, was ze compleet geschokt!

Het feit dat de tanden van de viervoeter niet waren schoongemaakt was tot daaraan toe, maar haar wenkbrauwen en staart waren geschoren en groen geverfd – en haar oren waren roze! Daarnaast was haar buik ook roze, niet van verf, maar het leek op een allergische reactie van de scheerbeurt.

Lees ook  12 walvissen werden dood op een strand aangetroffen. Onderzoek op hun dode lichamen bracht een bittere waarheid aan het licht

“Ik moest bijna huilen,” vertelde Graziella aan The Palm Beach Post. Ze was naar de hondentrimmer gegaan naar aanleiding van positieve reacties online.

De vrouw moest Lola uiteindelijk naar de dierenarts brengen om de allergische reactie te laten behandelen.

De eigenaar van de trimsalon Amore Spa, Raquel Adams, heeft het geld teruggeven en een gratis trimbeurt aangeboden. Daarnaast gaf ze aan dat ze Lola hadden geverfd omdat “er iets ontbrak”.

Lees ook  Man sluit hond op in kooi en dumpt de hond levend in het water

Haar tanden waren niet schoongemaakt omdat Lola het niet leuk vond en ze haar niet wilden dwingen, vertelde Adams volgens de krant.

Graziella gaf aan absoluut geen gebruik te maken van het aanbod. “Ze lijkt alsof ze op haar hebben getekend en een clown van haar probeerden te maken.”

Je moet er niet aan denken ooit zo’n hondentrimmer tegen te komen…

Samantha de Jong is dag na bekendmaking miskraam alweer aan het feesten

Tienermoeder koos zoon’s geboorte boven kankerbehandelingen, sterft maanden na bevalling