in

Vrouw is grijs haar beu en gaat voor vuurrood. Nu ziet ze er als een filmster uit

TOEN SUSAN BESLOOT DAT ZE HAAR GRIJZE LOKKEN BEU WAS, WIST ZE DAT ER EEN PERSOON WAS DIE HAAR ALS EEN NIEUWE VROUW ZOU KUNNEN DOEN VOELEN. DAAROM REISDE ZE SAMEN MET HAAR ZUS VAN HAAR THUISSTAAT WISCONSIN EN BELANDDE IN DE STOEL VAN THE MAKEOVER GUY, CHRISTOPHER HOPKINS.

Het enige wat ze Christopher vertelde, was dat ze een nieuwe look wilde. Ze gaf niet om de lengte, kleur of stijl – ze wilde gewoon van het grijze af en iets leuks doen!

Susan had geen idee dat Christopher haar krullende, grijze haren zou veranderen in een frisse, rode look! Het eindresultaat was ronduit glamour en niet iets wat ze verwacht had.

Lees ook  Moeder sterft na klaarblijkelijk ongevaarlijke insectenbeet: Nu geeft familie dringende waarschuwing aan anderen

Het eerste wat Christopher deed wanneer Susan arriveerde, was haar interviewen over haar noden. Het grijze haar overmande de lieve persoonlijkheid van Susan en trok de aandacht van haar aanstekelijke glimlach weg.

Meteen wist hij wat hem te doen stond! Hoewel er niets verkeerd is aan grijze haren en het als een rockstar te dragen, had Susan haar grijze lokken langer dan ze zelf wilde en ze was klaar voor iets nieuws.

Christopher voelde haar verlangen naar veranderingen en ging aan de slag! In plaats van te kiezen voor bruine of blonde tinten, ging Christopher voor een vuurrode kleur.

Lees ook  Deze jongen komt het hospitaal binnen met een open buik. De dokteres hoort wat de oorzaak is en kan het niet geloven!

Dit was de perfecte manier om haar sprankelende persoonlijkheid in de verf te zetten. Eenmaal de haarkleur aangebracht was, concentreerde Christopher zich op het kapsel. Hij knipte verschillende centimeters haar af en zorgde ervoor dat het op de beste manier bij haar gezicht paste. Eenmaal haar kapsel en make-up compleet was, mocht Susan eindelijk zelf kijken!

Het gezicht dat naar haar terugkeek, zag er veel jongen uit en ronduit prachtig! Susan werd verliefd op haar nieuwe look!

BEKIJK HET EINDRESULTAAT HIERONDER ZELF. WAUW, WAT EEN VERBLUFFENDE TRANSFORMATIE!

Zo zien de kinderen van Humberto Tan er nu uit!

Ex heeft spijt: Voor “DIK VARKEN” uitgescholden vrouw valt drastisch af en ondergaat ongelofelijke transformatie