in

Vrouw heeft slang als huisdier en slaapt ermee. Dan krijgt ze onverwachts nieuws van de dokter.

In een verhaal dat via Facebook viraal ging, kwam een vrouw erachter waarom haar huisdierslang zich de laatste tijd vreemd gedroeg. Een vrouw die elke nacht met haar slang ging slapen, had opgemerkt dat het dier de laatste tijd niet meer had gegeten. Om de oorzaak te achterhalen, raadpleegde ze een dierenarts. De slang, een grote python, zou bij haar in bed slapen en zich rond haar lichaam wikkelen.

Lees ook  Gatsie… DIT is wat een vlieg écht doet als hij op je eten landt, het is nog viezer dan je denkt!

 Toen de eigenares bij de dierenarts kwam, kreeg ze schokkend nieuws te horen. De appetijt van de slang was verdwenen omdat het zich klaarmaakte voor een grote maaltijd – met name de vrouw.

Dankzij deze dierenarts kon de vrouw vermijden dat ze de volgende maaltijd van haar huisdier zou worden.

Het is niet ongebruikelijk dat slangen die als huisdier worden gehouden zich aan bijvoorbeeld huisdieren vergrijpen. In Australië haalde dergelijk voorval in 2008 nog het nieuws toen een slang de chihuahua van een gezin had opgegeten, nadat het eerder al een cavia had verorberd.

Lees ook  De man ziet een dier in nood langs de weg – wat hij dan doet is zo ongelofelijk mooi!

Het valt moeilijk te achterhalen of dit verhaal een volkslegende is, maar wel zeker is dat het niet verstandig is om met een wurgslang het bed te delen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Deze oude zieke vrouw barst in tranen uit als haar verpleger DIT doet…

Voor haar te doden, besliste de man om een beetje met haar te experimenteren. Schokkende foto’s!