in

Vrouw heeft medicijnen nodig om zwanger te worden, dan kijkt de dokter in haar buik en raakt ongerust

Bobbi en Kenny McCaughey hadden al een fantastisch dochtertje, Mikayla, maar ze wilden meer kinderen.

Vanwege een hormoon aandoening, moest Bobbi daarvoor supplementen nemen.

In 1997 veranderden de omstandigheden drastisch voor de kleine familie, vanwege de komst van iets hoogst onverwachts.

Het medicijn had gewerkt – misschien zelfs iets te goed, zou je kunnen zeggen.

Bobbi was inderdaad zwanger, maar niet van één of twee baby´s – er groeiden maar liefst zeven baby´s in haar buik!

Omdat de zwangerschap erg riskant was, twijfelden de artsen of alle zeven baby´s het zouden overleven. Maar abortus was geen optie voor Bobbi, die er voor koos om de zwangerschap voort te zetten, hopend dat alle zeven kinderen geboren zouden worden.

Vanaf negen weken moest Bobbi absolute bedrust houden. Te veel bewegen was te riskant. En een maand voor de uitgerekende datum werd ze opgenomen in het ziekenhuis, rapporteert ndt.tv.

Lees ook  Actrice Abbey Hoes laat niets aan de verbeelding over met video voor de spiegel

Ondanks het gigantische risico, werden vijf van de zeven kinderen – Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon en Joel- gezond geboren. De baby´s Alexis en Nathan hadden tijdens de eerste periode van hun leven wat hulp van het ziekenhuis nodig.

Het groeien van een familie van drie, naar een familie van tien, kwam met veel uitdagingen. Vanwege veel media aandacht over de zeldzame bevalling, ontving de familie veel hulp uit hun stad, vrijwilligers en giften.

Zonder hulp, zou het erg lastig geweest zijn om ze te voeden, de luiers te verschonen en de zeven kleintjes in bed te stoppen. In totaal gingen er per week zo´n 150 tot 170 luiers doorheen en de familie had dag en nacht acht mensen om zich heen om te helpen.

Lees ook  Man overlijdt door hersenetende parasiet in zwembad

Het is nu 20 jaar geleden sinds de ongelofelijke geboorte en de kleine baby´s zijn volwassen geworden. Het huis van paps en mams is daarmee uiteraard een stuk stiller geworden.

De kinderen hebben heel verschillende dingen gekozen voor hun leven. Kelsey heeft bijvoorbeeld besloten muziek te studeren, terwijl Alexis een leraar wil worden.

Stel je eens voor om in zo´n grote familie op te groeien – zou er ooit een verdrietig moment in huis geweest zijn?

Voel je vrij om het bijzonder verhaal van de familie McCaughey te delen met je vrienden op Facebook, als het lezen ervan je goed deed.

Moeder met gigantische buik poseert voor de camera, als ze omdraait ziet ze dat ze voor de gek gehouden is

Zwangere Dalmatiër met gigantische buik staat op het punt te bevallen, als de puppy´s eruit komen, beseft de eigenaar de fout van de dierenarts