in

Vrouw graaft zichzelf uit eigen graf

Een Oekraïense vrouw is door het oog van de naald gekropen nadat ze door twee mannen toegetakeld werd en vervolgens levend werd begraven. Ze wist zichzelf gelukkig te bevrijden uit het graf.

Twee dronken mannen braken onlangs in bij Nina Rudchenko thuis in het Oekraïense dorp Marianske.

De 57-jarige vrouw werd twee uur lang geslagen met een honkbalknuppel totdat ze bewusteloos raakte.

Gezicht naar beneden
’S Avonds namen de mannen van 27 en 30 jaar haar mee naar het plaatselijke kerkhof. Daar goten ze water over haar gezicht tot ze weer wakker werd.

Lees ook  Mama in tranen naast het graf van jong zoontje. Dan landt er een "teken" van boven op haar.

Vervolgens dwongen ze haar om een graf te graven en erin te gaan liggen. „Ik lag in het graf met mijn gezicht naar beneden en plots begonnen ze het graf te vullen met zand.

Ik bedekte mijn gezicht met mijn handen om te kunnen ademen. Ik hoorde hen de hele tijd lachen en praten over hoe ze mijn familie zouden vermoorden. Toen ze klaar waren, vertrokken ze”, vertelt ze in de Daily Mail.

Bewusteloos aangetroffen
Nina slaagde erin om zich uit het graf te graven. Ze kroop enkele kilometers tot aan haar huis. Daar verloor ze het bewustzijn. De volgende morgen werd ze door haar zus op de grond aangetroffen.

Lees ook  Kind (2) sterft in te hete slaapkamer, moeder aangehouden

„Ze had blauwe plekken en bloed in haar gezicht, dat zwart en opgezwollen was. Ik herkende haar amper”, zegt een naaste tegen de krant.

Zwaar toegetakeld
De vrouw werd naar het ziekenhuis gevoerd. Daar stelden dokters vast dat ze een hersenschudding, een gebroken neus en kaak, en verschillende kneuzingen over haar hele lichaam had. De daders zijn opgepakt door de politie. Ze riskeren een gevangenisstraf van tien jaar.

Ex-militair bedreigde prinses Amalia met de dood: ‘Mijn haat richting jou wordt steeds groter’

Yolanthe uit de kleren voor sexy shoot