in

Vrouw gaat op de fiets naar het ziekenhuis voor haar eigen bevalling

Sommige vrouwen zijn ontzettend dapper én sterk, zo blijkt. Zo gaat de zwangere Julie Anne Genter (38) gewoon zelf op de fiets naar het ziekenhuis. Waarom? Om te bevallen.

De Nieuw-Zeelandse Julie is 42 weken zwanger en zal worden ingeleid. Het is tijd dat haar kleintje ter wereld komt.

Lekker ontspannen
Ze deelt op Instagram nog even een vrolijke foto. “Een perfecte zondagochtend voor een fietstochtje”, schrijft ze bij het plaatje. Ze lijkt allesbehalve zenuwachtig of gespannen. Alsof het voor haar een zondag zoals alle andere zondagen is. “Naar het ziekenhuis om ingeleid te worden en eindelijk deze baby te krijgen”, zegt ze blij. En verder schrijft ze bij de foto: ‘Dit is het moment dan eindelijk. Wens ons maar succes!’

Lees ook  Meer dan 2.000 doden in Spanje, patiënten liggen op de grond in overvolle ziekenhuizen

Aan verschillende media geeft ze lachend toe dat het tochtje ‘vooral heuvelafwaarts was’. En haar man fietste gezellig met haar mee. Net zo makkelijk. Waarom ze besloten te gaan fietsen? Julie: “Er was in de auto toch nooit genoeg ruimte voor alles en iedereen. En van dat fietsen werd ik erg opgewekt, hoor”.

Lees ook  Baby ligt op de rails terwijl een trein langs raast - de afloop is wonderbaarlijk

Hoe haar bevalling precies is verlopen, is nog niet bekend. Maar we hopen dat ze inmiddels geniet van het gezelschap van haar zoontje of dochtertje! Die ongetwijfeld voor zijn of haar eerste verjaardag… Een fiets met zijwieltjes krijgt.

Man pleegt AANSLAG met gasflessen op gemeentehuis Lingewaard (1 dode)

Ouders zien hoe hun baby sterft door vaak voorkomende fout – nu moet iedereen vaders waarschuwing lezen