in ,

Overleden fanatieke rukker krijgt passende afscheid: Vrouw duikt grafkist in en twerkt op gezicht

Iedereen heeft zo zijn eigen laatste wensen voor z’n uitvaart. Dat werd deze week maar weer eens bewezen in een video op Worldstar die voor heel wat opgetrokken wenkbrauwen zorgt.

Het bizarre filmpje speelt zich ergens in Latijns Amerika af, waar men een begrafenis net even ietsje anders aanpakt dan hier in Nederland.

Geen toespraken, geen droevige muziek, geen kist die langzaam in de aarde verdwijnt. Nee, gewoon een schaars geklede dame die met ontbloot onderlichaam de kist in duikt.

Lees ook  Inbreker stuit op hennep... en schakelt de politie in

De vrouw in kwestie, vermoedelijk de weduwe, mogelijk een stripper – wij weten ook niet wat vreemder is – wordt luid toegejuicht terwijl ze op haar manier ‘een laatste groet’ geeft.

Met haar jurk opgetrokken neemt ze plaats in de kist, waarna ze zonder pardon met haar zitvlak op het gezicht van de overledene neerploft.

Lees ook  Marco Borsato verklaart zijn Leontine de liefde: “Nog altijd mijn Valentijn”

De dode wordt vervolgens met de trillende billen van de danseres en aanmoedigingen van de aanwezigen het hemelrijk ingetwerkt.

Bijzonder, maar ‘over de doden niets dan goeds’, zeggen we dan maar. En wat kun je beter over je heen krijgen dan een halfnaakte vrouw? De video in kwestie is hier te bekijken

Meerdere gewonden en hond overleden bij ernstig ongeluk Bennekom

Verschrikkelijk nieuws voor Jaimie Vaes: ‘Geen woorden voor’