in

Vrouw bijna dood nadat ze schildpad in vagijn stopt

Een Britse vrouw werd in Tenerife door de politie ondervraagd nadat dokters een dode schildpad in haar vagijn hadden gevonden. Het personeel van de spoedafdeling van een ziekenhuis in het zuiden van het eiland belde de politie nadat ze de bizarre ontdekking deden.

De niet nader bij naam genoemde vrouw, omschreven als een expat, had hulp gezocht nadat ze pijn had in haar genitale zone. De dokters stelden de diagnose van een infectie veroorzaakt door het dode reptiel.

Lees ook  Vriendin van plots overleden Dave Mantel reageert voor het eerst.

De lokale krant El Dia meldde dat ze de politie vertelde dat ze de pijn begon te voelen nadat ze enkele dagen eerder met een groep Britse vrienden gefeest had. Maar ze had geen enkel idee hoe de schildpad in haar vagijn belandde.De omvang van het reptiel werd niet meegedeeld. De politie ondervroeg de vrouw omdat ze bezorgd waren over hoe de schildpad in haar vagijn beland was.

Lees ook  'Het kan Bridget Maasland allemaal niks meer schelen'

De Britse krant Mirror contacteerde zowel de lokale politie als het ziekenhuis waar de vrouw behandeld werd, maar wilden geen commentaar geven.

Op de sociale media bleven de hilarische opmerkingen echter niet uit. Zo schreef iemand: “Als het echt een schildpad was, laat dit dan een les zijn voor alle strandgasten op n*aktstranden. Lig tijdens het broedseizoen nooit met je benen open naar de zee.”

DEEL dit bizarre bericht met iedereen die je kent!

Billen van 1,5 meter breed? Dat ziet er dus zó uit:

Hond eet aardbei waarin 5 scheermesjes verstopt zaten