in

Vrouw besloot om samen met haar dochter in een scheepscontainer te gaan wonen. Neem maar eens een kijkje binnenin!

De alleenstaande moeder had een nieuw plekje nodig, maar niet meteen de middelen om iets te kopen of te huren. Het weinige geld dat ze had, wilde ze liever aan haar studies besteden. Dus werd ze creatief …

Lulu tikte een oude scheepscontainer, die gebruikt werd om goederen tussen de VS en China te verschepen, op de kop. Met haar beperkte bouwervaring besloot Lulu om de container om te bouwen tot een prachtig huisje voor zichzelf en haar dochter.

Lees ook  4 dingen die je nooit moet doen als je door een teek gebeten bent

Aan de buitenkant ziet het er niet erg bijzonder uit. Maar hoewel de ruimte erg krap is – zo’n 48 vierkante meter, slaagde ze erin om de ruimte optimaal te benutten.

“Wie geen geld heeft, moet creatief zijn”, zegt ze. Ramen en kasten vond ze op de vuilnisbelt en zo richtte ze haar kleine paradijs helemaal in.

Toen ze vond dat ze wat meer ruimte konden gebruiken, stootte ze op een trailer die ze omvormde tot een slaapkamer. Het volgende project is om de twee ruimtes via een groenzone met elkaar te verbinden.

Lees ook  Dit is de vader uit Arnhem die zijn 12-jarige zoon doodde

Hoewel dit geen voor de hand liggende keuze is, verklaart de Argentijnse dat ze nu wel meer tijd heeft om samen met haar dochter door te brengen. “Dat is een bewuste keuze”, zegt ze. “Een keuze over hoeveel uren in het leven we helemaal voor onszelf hebben en hoe we die tijd besteden.”

Neem een kijkje binnenin en DEEL dit met je vrienden!

Niet voor mensen met gevoelige maag: ‘Dokter Pukkel’ toont in filmpje wat er uit dit gigantische gezwel komt

12-jarige bleef stiekem met mama’s naaimachine werken. Wat hij creëerde, roerde het internet tot tranen toe.