in

Vrouw adopteert hond uit het asiel maar vergeet hem dan te voederen omdat ze het te “druk” had.

De meeste mensen die een hond uit het asiel adopteren weten dat de hond op zeker ogenblik moet eten, slapen en op tijd en stond uitgelaten moet worden. We zeiden de “meeste” mensen, wat betekent dat er blijkbaar sommige mensen zijn die niet schijnen te beseffen dat honden moeten eten om te overleven! Een vrouw uit Florida adopteerde een hond uit een asiel. Ze nam hem mee naar huis en had het blijkbaar ontzettend druk. Zo druk dat ze beweert dat ze vergat om de hond eten te geven.

Lees ook  Bejaarde dame laat stille wind in de kerk – Het antwoord van haar echtgenoot is onbetaalbaar.

Hoelang duurt het om even de voederbak te vullen? At ze zelf dan niet? Dacht ze niet dat de hond misschien honger zou hebben? De hond genaamd Richter werd geadopteerd door Alexandria Drew, 20. Zes maanden later wilde Drew de hond bij de dierenbescherming achterlaten en beweerde dat ze de uitgemergelde hond op straat had aangetroffen.

Helaas vergat Drew dat Richter een microchip had die aangaf dat zij de eigenares was! Ze ging naar de dierenbescherming omdat ze de overnamevergoeding van 20 dollar voor het asiel niet kon betalen.

Lees ook  Burgemeester Utrecht: 3 doden, 9 gewonden bij schietpartij

Gelukkig is Richter nu in de bekwame handen van het asiel van de dierenbescherming en verwacht wordt dat hij volledig zal herstellen. Drew werd gearresteerd voor haar belabberde en zelfs criminele gedrag. We vragen ons af of het gevangenispersoneel het ook te druk zal hebben om haar eten te geven …

DEEL dit met iedereen die je kent!

2-jarig meisje dat nauwelijks kan stappen met arm van 3 kg wordt buitengesloten uit vrees dat ze besmettelijk is.

Man ziet vreemde telefoon in de bosjes. Dan beseft hij dat het aan het opnemen is en drukt onmiddellijk op terugspoelen.