in

Vrouw adopteert een schattig, klein hondje en is geschokt tot wat hij uitgroeit. Wow!

Deze vrouw adopteerde een kleine puppy, maar kreeg veel meer dan ze ooit verwacht had. Sommige honden zijn als puppy zo klein en schattig dat mensen soms veronderstellen dat ze klein zullen blijven. Maar sommige honden beginnen weliswaar op die manier, maar worden dan veel en veel groter.

Dat is wat er gebeurde met deze hond. Tydus werd door Yumna geadopteerd toen hij amper een donzig balletje was. Yumna werd op slag verliefd op de hond. Maar hij bleef niet lang klein.

Lees ook  Mishandelde hond wordt alleen op straat achter gelaten om te sterven – dan doen een aantal helden het juiste

Sterker nog, Tydus groeide uit tot een verbluffende 55 kg wegende uit de kluiten gewassen hond. Weinig verrassend is hij nog even schattig en donzig als tevoren.

En zoals vele grote honden denkt hij dat hij nog altijd een schoothondje is. Zijn familie denkt dat hij niet veel meer zal groeien. Ze zeggen ook dat zijn omvang omwille van zijn dikke vacht een beetje misleidend is.

Lees ook  Dit paar had er geen idee van wat er onder hun bank was, tot ze hem op een dag omdraaiden. Ongelofelijk!

Tydus heeft duidelijk een beetje husky in zich, maar voor zijn ongewone grootte is er niet meteen een verklaring. Kijk zelf maar als Yumna met hem op de grond gaat liggen. Hij is groter dan zij!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met elke hondenliefhebber die je kent!

Kleinzoon van Elvis Presley is ondertussen een volwassen man – dit is hoe hij er vandaag uitziet.

Politie agent vindt kleuter die zonder kleding over straat loopt. Als hij in de caravan kijkt, kan hij zijn ogen nauwelijks geloven.