in

Vrouw (54) dood aangetroffen in bakkerij: Mogelijk zelfmoord door hoge kosten

Vrijdagochtend is er een 54-jarige vrouw dood teruggevonden in bakkerij Mariën aan de Pulsebaan in het centrum van Wechelderzande (Lille). Het Antwerps parket heeft deze voormiddag de onderzoeksrechter gevorderd om het onderzoek te leiden, er wordt uitgegaan van zelfmoord door hoge kosten.

Een 54-jarige vrouw werd deze ochtend even voor 8 uur aangetroffen in de kelder van een bakkerij in het centrum van Wechelderzande in de Kempen. De recherche van de politiezone Turnhout ging ter plaatse, en stelde enkele verdachte elementen vast.

Lees ook
Tattoo kotsbeu? Schuur deze anders er gewoon even af met een schuurmachine

Daarop werden het labo en de wetsdokter gevorderd. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrouw met geweld om het leven is gekomen. Slachtofferbejegenaars ontfermen zich over de familie van het slachtoffer. De politie heeft een perimeter ingesteld. De Pulsebaan is afgesloten.

In de omgeving wordt geschokt gereageerd. “Het was zo’n lieve en vriendelijke vrouw”, zegt Katleen Wens van frituur ‘t Duveltje. “Altijd vrolijk ook. Echt een drama wat haar overkomen is. En ergens ook wel een beetje beangstigend.”

Lees ook
Jaar na ernstige ziekte heeft Mariska, de vrouw van Frans Bauer, opnieuw slecht nieuws te melden

Zussen Simone en Christiane (74) leven in een kelder: Kunnen het niet meer betalen

Vermiste Nadia (28) na 8 dagen in goede gezondheid gevonden