in

Vrouw (49) geslagen door jongens bij beroving

Maandagavond rond 19:20 uur kreeg de politie een melding van een straatroof op de Noppenstraat.

Een 49-jarige vrouw uit Zwaanshoek werd kort daarvoor door twee jongemannen met geweld beroofd van haar spullen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Aan het begin van de avond liep de vrouw met haar hond op de Noppenstraat ter hoogte van de basisschool.

Zij werd aangesproken door twee jongemannen die wilden weten hoe laat het was. Toen zij haar telefoon pakte, werd die uit haar handen gegrist en werd zij meerdere keren geslagen en bedreigd.

Lees ook  17-jarige neergestoken, 3 minderjarigen opgepakt

De twee daders gingen er daarna vandoor. De politie heeft na de melding direct een onderzoek ingesteld en in de omgeving gezocht naar de daders.

De twee verdachten werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer raakte bij de beroving lichtgewond en werd door het ambulancepersoneel nagekeken.

Eén van de verdachte had een lichte huidskleur en de andere was licht getint. Beiden droegen een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek. Eén van hen had witte schoenen.

Lees ook  Buren schrikken na schoten op huis ouder echtpaar: 'Dat vrouwtje doet geen vlieg kwaad'

Getuigen gezocht
De politie doet verder onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Heeft u de beroving op de Noppenstraat net na 19:00 uur gezien?

Heeft u de mogelijke verdachten gezien in de omgeving vóór of na de straatroof? Heeft u in buurt een camera bij uw woning/ bedrijf of auto en camerabeelden van mogelijke betrokkenen?

Of heeft u andere info over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Man en zwangere vrouw ziekenhuis ingeslagen door drie mannen bij verkeersruzie

Doodde turnleraar Esmee (14) om misbruik te verbergen?