in

Vrouw 44 overgoten met kokend water in zorginstelling Eindhoven! Medebewoner opgepakt!

Een 44-jarige vrouw is overleden nadat een medebewoner van zorginstelling Landrijt in Eindhoven haar had overgoten met kokend water. Het incident gebeurde zondag, ze overleed een dag later. Haar lichaam zat onder de blaren en brandwonden.

De man, een 46-jarige Eindhovenaar, is voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft nog zeker twee weken vastzitten. Het OM verdenkt hem van poging tot doodslag dan wel zware mishandeling met de dood tot gevolg en wil hem laten opnemen in het Pieter Baan Centrum voor psychisch onderzoek. De officier van justitie wil weten in hoeverre hij toerekeningsvatbaar is.

Lees ook  Humberto Tan ontvangt bakken met kritiek na pikante selfie

Het OM laat weten dat de verdachte Eindhovenaar in het verleden is vervolgd voor poging tot doodslag en mishandeling en dat de rechtbank hem volledig ontoerekeningsvatbaar heeft verklaard. Destijds werd de man gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Waarom de man haar met het gloeiend hete water overgoot in de gezamenlijke keuken, is onbekend. “Het gebeurde vanuit het niets. We hadden totaal geen vermoedens en konden dit niet zien aankomen”, vertelt de bestuursvoorzitter van zorgkoepel Archipel aan Omroep Brabant.

Lees ook  Waarom Amalia niet met een Belgische prins mag trouwen

Ze smeert tandpasta op haar vingernagels en het resultaat is echt fantastisch! Wisten we dit maar eerder!

Zó zien Bruce en Fay van ‘De Pfaff’s’ er nu uit en wat zijn ze leuk!