in

Vrouw (22) vermoordt eigen hond met duct tape

Een 22-jarige vrouw uit Groot-Brittannië is veroordeeld tot een celstraf van vier maanden, nadat ze haar eigen hond op bizarre wijze vermoorde en hem begroef in haar achtertuin.

Mishandeling
Bekend was dat Hayley Cowan uit Wigan haar hond Beau af en toe mishandelde, zo schrijft Metro UK. De staffordshire-bulterriër werd dan ook bij haar weggehaald door de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA). De organisatie vermoedde dat Beau regelmatig geschopt werd door zijn baasje.

Lees ook  Man zakt voor 192ste keer voor theorie-examen rijbewijs

Toen Cowan beloofde dat ze haar hond nooit meer pijn zou doen, mocht ze Beau weer mee naar huis nemen. Het dier was nog maar net thuis, toen de vrouw haar viervoeter wurgde met een stuk duct tape. Vervolgens begroef ze de hond in haar tuin.

Aan de RSPCA vertelde Cowan dat Beau was weggelopen, maar dankzij oplettende buren kwam de echte aap uit de mouw. Buurtbewoners hadden namelijk een versgegraven graf ontdekt in haar tuin, daar bleek Cowan haar huisdier in te hebben begraven.

Lees ook  Vrouw trouwt met pop en bevalt van zijn ‘kind’: “Werd zwanger omdat hij geen condoom gebruikte”

Naast dat de 22-jarige Engelse vier maanden de bak in moet, kreeg ze ook een boete van 500 Pond en is het haar door de rechter verboden ooit nog huisdieren te nemen.

Bart: ‘Ik merk dat seks moeilijker gaat en dat bepaalde standjes niet kunnen, omdat ik ‘een kleine heb’

Man die oren nooit schoonmaakt vindt kakkerlakfamilie in oor