in

Vrijwel niemand heeft medelijden met de door een olifant verpletterde man.

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een safari in het Afrikaanse land Namibië werd een ervaren trofeejager fataal toen hij zijn bloederige hobby uitoefende: jagen en doden van olifanten.

De 46-jarige Jose Monzalvez maakte deel uit van een jachtsafari die in een privaat jachtgebied een kudde olifanten achtervolgde. Toen de groep de olifanten in het vizier had, begonnen de dieren plotseling niet van de jagers weg te lopen, maar stormden recht op hen af.

Lees ook  Braziliaanse minister: Nederlandse specialisten raden seksuele bevrediging van baby’s aan

Monzalvez kwam onder de poten van de woedende olifanten terecht, nog voor iemand kon schieten of zich in veiligheid kon brengen. Toen het dier op de vlucht sloeg en de andere jagers wilden helpen, was het al te laat: Monzalvez was dood.

De reacties van mensen op het internet blijken echter niet van veel medeleven: “Als hij van plan was om het dier te eten, was het nog wat anders geweest, maar doden om de sport is gewoon ziek”, schrijft iemand.

Lees ook  23-jarige Tommy wordt vader, een week later wordt hij opa

Hoe je ook tegenover de jacht als tijdverdrijf staat: we wensen de familie van Monzalvez in ieder geval veel kracht en sterkte toe.

DEEL dit met je vrienden!

Twee weken na de geboorte bond haar vader een paar stukken metaal aan de handen. Tien jaar later was de wereld geschokt bij het zien wat er van haar was geworden

Veroordeeld: Blanke vrouw brengt ondanks blanke echtgenoot kinderen met een getinte huidskleur ter wereld.