in ,

Vrijstaand huis mét Alpaca’s in de tuin te koop voor spotprijsje op Funda!

Dit huis op Funda lijkt een oude boerderij maar is in feite een ‘Replica’, aldus de beschrijving op de huizensite.

“De perceptie is een woning van omstreeks 1900 en toch gaat het om een nagenoeg geheel nieuw opgetrokken woning met spouwmuren, een betonnen verdiepingsvloer, een dakbeschot van Unidek dakplaten en riet-gedekte kap.

Derhalve zijn alle moderne faciliteiten aanwezig waaronder vloerverwarming en dubbel glas (voor een deel HR).”

Beter dan dat kan het niet worden, toch? Nou, dit gigantische huis van 267 vierkante meter met ruim 21.000 vierkante meter tuin en energielabel A heeft nog een paar verassingen voor je. Die verassing hebben we natuurlijk al een beetje prijsgegeven in de titel.

Lees ook  Mark Rutte helpt Temptation Fabiola om haar achterwerk te trainen

Woonboerderij en tientallen Alpaca’s op Funda!
Hoeveel Alpaca’s er precies staan in de tuin van deze woonboerderij durven we niet te zeggen, maar het zijn er een hoop.

In de omschrijving staat de tuin dan ook even uitgelegd: “Voor en naast de woning ligt een mooie onderhoudsvriendelijke siertuin.

Vanuit de woning heeft u een prachtig zicht op de weilanden met uw dieren. Bijvoorbeeld: herten, paarden of zoals hier alpaca’s.

Lees ook  Mieke (27) verdient 10.000 euro per maand via Instagram

Ook zonder dieren is het een prachtige tuin met meer dan honderd oude rassen aan: peren, appels, pruimen, kersen, bramen en bessen.

Jaarlijks kondigt de ooievaar het voorjaar aan door terug te keren op het nest. Dat ziet gewoon vanuit uw woonkamer en serre.

Dit alles omringd door een botanische tuin, vijver, een boomgaard en wandelpaden en een ven.”

Mocht je zelf een kijkje willen nemen op de huizensite, zoek dan even op Oude Schoolstraat 13 te Hedikhuizen. Voor maar 1,7 miljoen is dit alles van jou!

Man liet partner(25) om het leven brengen omdat ze in verwachting was

Utrecht opent eerste Mario Kart-baan van Nederland