in

Vriend Laat Vriendin Achter In Verlaten Restaurant. Dan Wordt Ze Opeens Gebeld En Gebeurt Er Dit…

Liefde maakt blind en soms doen we dingen uit naam van de liefde die we nooit verwacht hadden dat we ooit zouden doen. Uiteindelijk gaat het in de liefde om voortdurend net dat beetje extra geven en om bijzondere dingen alledaags te maken. Een huwelijksaanzoek is dan ook de perfecte mogelijkheid voor iemand om uit de comfortzone te stappen en je creativiteit tentoon te stellen. Het is een speciale gebeurtenis waarbij iemand helemaal uit kan pakken in naam van de liefde!

Lees verder onder de foto.

We vonden onderstaande video van een Koreaans koppel die een exclusief etentje hadden in een leeg restaurant. Op een gegeven moment stond de man op en liet zijn vriendin, Soojung, alleen achter. Na enkele minuten ontving Soojung een telefoontje. Het was haar vriend die vroeg of ze naar het glazen gebouw aan de overkant van het gebouw wilde kijken.

Lees ook  Het lijkt op een normale trouwjurk – maar kijk eens als ze zich omdraait

Wat er dan gebeurt, zie je hieronder. Kijk dus snel!

Lees verder onder de video.

(tip: zet de ondertiteling van je media player aan)

Het aanzoek was op 14 maart. Dit is de dag dat men in Korea valentijnsdag viert. Het wordt daar ook wel “Witte dag” genoemd. De vriend huurde drie verdiepingen af van het glazen gebouw en ongeveer 250 mensen hielpen mee om de post-its op te hangen met de tekst: “Soojung, wil je met me trouwen?”

Lees ook  Twee kinderen op straat neergestoken terwijl ze met waterballonnen speelden.

Wat denk je van dit huwelijksaanzoek? Houd je ook van zulke verrassingen of kun je dit soort dingen niet waarderen? Wij denken dat het een zeer originele manier is om je geliefde ten huwelijk te vragen en we hopen dat ze nog lang en gelukkig samen zijn.

Mannen Rennen Schreeuwend Weg Na Het Zien Van Een Naakte Vrouw. Waarom? Lees Snel Verder!

5-Jarig Meisje Redt Haar Vaders Leven