in

Vreselijke ouders zetten zoon te koop op tweedehandssite.

Op de tweedehandssite Gumtree werd onlangs een heel wanssmakelijk zoekertje geplaatst. Australische ouders boden er hun kind te koop aan voor omgerekend zo’n 31 euro. De bezoekers van de website reageerden uiteraard geschokt.

De advertentie werd vergezeld van een foto en een korte omschrijving van het kind. Er stond te lezen: “Kind te koop voor 31 euro, kan gebracht of opgehaald worden. Het is een jongen. Hij identificeert zich met een drie meter lange platvis.”

LEES OOK!
Bruidegom slaat de bruid in het gezicht op de trouwdag omdat zij hem geen cake voedt

Andere gebruikers van de website kregen het bizarre zoekertje, onder de categorie ‘buitenspeeltuigen’, meteen in de gaten.

Iemand verklaarde aan NT News: “Je vindt allerlei vreemde spullen op tweedehandssites. Maar ik had nooit verwacht om een kind te vinden.”

Ondertussen verwijderde Gumtree de advertentie en bracht een officiële verklaring naar buiten: “Het is op onze website verboden om bloed, lichaamssappen en lichaamsdelen te kopen en te verkopen.

LEES OOK!
Julia Mekkes, Ex Dave Roelvink, laat niets aan de verbeelding over!

Ook adoptie en draagmoederschap zijn niet toegelaten. We vertrouwen erop dat onze gebruikers dit soort zoekertjes melden.”

Een paar fijne kiekjes van de bloedmooie vriendin van Barcelona-speler Frenkie de Jong!

Chirurgen verwijderen 27 contactlenzen uit het oog van een vrouw