in

Voor de fanatieke rukkers: Er is nu een spel om je ‘techniek’ te verbeteren

Er zijn tegenwoordig heel wat erotische spellen voor koppels of zelfs voor met je vrienden te spelen. Immens populair, zeker sinds het corona-jaar 2020 worden deze massaal gekocht.

Maar wat nu als je single bent? Even de kama sutra in je eentje doen is niet echt mogelijk en strippoker spelen zonder gezelschap is ook maar wat zielig.

Van m*sturberen een heerlijk spelletje spelen
Echter niet getreurd want experten Tease en Please hebben zowaar een m*sturbatiespel gemaakt voor de fanatieke rukkers met de toepasselijk naam ‘Yourgasm Men Only’!

Lees ook
32-jarige moeder krijgt stevige celstraf nadat ze meerdere keren seks had met 15-jarige jongen

Je dagelijks m*sturbatie-uurtje wordt op deze manier plots uitdagender en wellicht ook een stuk boeiender.

Dit unieke pakketje bevat een herbruikbaar m*sturbatie-ei (voor het extra goed te laten voelen), glijmiddel en 50 kaarten vol zinderende uitdagingen.

Op elke kaart die je trekt staat een specifieke opdracht om de solo-s*ks dus heel wat boeiender te maken. De kaartjes werden dus door echte ‘experts’ gemaakt en zullen je gegarandeerd verbazen.

Lees ook
Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten

Zo krijg je via de kaartjes allerlei nieuwe technieken aangeleerd om klaar te komen. Denk hierbij aan m*sturberen met uitgeholde groenten of hoe je een schoenveter als p*nisring kan gebruiken voor nog betere org*smes.

En sommige kaartjes zijn klaarblijkelijk nog veel verrassender. De boodschap is dus duidelijk: een must-have spelletje voor de fanatieke r*kkers. Eentje voor jezelf of je vrienden dus.

Dood puppy gevonden in dichtgeknoopte vuilniszak

Mannen met deze 12 beroepen hebben het minste kans op s*ks