in

Voor de deur staan er twee politieagenten. Als ze hoort waarom de agenten er zijn, barst ze in tranen uit.

Het is een wanhoopsdaad. Kristi Goll uit Wisconsin, VS, plaatst een bericht op Facebook ne nadat ze zeer slecht nieuws ontvangt. Haar zoon, Jackson, heeft nierproblemen en de dokter heeft gezegd dat het alleen maar achteruit met hem gaat. De jongen heeft dringend een niertransplantatie nodig.

Jackson is acht. Hij is een kleine jongen die nog nieuw in het leven is en alleen maar wil leven en gelukkig zijn. Kristi is wanhopig. Ze doet een oproep op Facebook waarin ze op zoek gaat naar een persoon met bloedtype O+ die bereid zijn getest te worden om te zien of er mogelijkheid bestaat tot transplantatie.

De post wordt 1500 keer gedeeld. Iedereen hoopt dat er snel een donateur wordt gevonden. Maar tussen het beste voor het kind wensen en een nier afstaan bestaat er toch enigszins een enorme scheiding.

Lees ook  Jongen (16) doodgestoken in Alphen aan den Rijn, verdachte (18) gepakt

Als bij wonder bieden 50 mensen zich aan om zich te laten testen. Onder hen bevindt zich Lindsey Bittorf. Deze jonge politieagente is ervan overtuigd, “Het klinkt misschien raar maar toen ik de publicatie zag, wist ik het al: ik ben die persoon!”

Ze had gelijk. Van het moment dat de tests positieve resultaten hadden gegeven, ging ze direct naar het huis van Jackson.

Kristi opent de deur en staat oog in oog met de agenten. In haar handen heeft Lindsey een plaat waarop geschreven staat, “Jackson, ik heb gezworen om mijn gemeenschap te dienen en te beschermen. Mijn nieren jou nu beschermen! Ik ben je donornier.”

Lees ook  6-jarige ziet dat zijn ouders s*ks hebben – zijn onverwachte reactie is hilarisch

Kirsti kan het even niet aan. De tranen van geluk stromen over haar wangen. “Ik ga zelfs niet proberen uit te leggen hou speciaal dit geschenk voor ons was.” Ook Jackson was er ernstig door aangeslagen. Eindelijk was zijn leven gered.

De vrijgevigheid van Lindsey kan alleen maar bewondering oproepen. De operatie zal in juni plaatshebben, over enkele weken. Iedereen kijkt uit naar dit moment. Het zal Jackson de kans geven een nieuwe start te nemen vrij van alle gezondheidsproblemen die hem thans het leven onmogelijk maken.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: Fox News

Dit koppel adopteerde 11 kinderen. De sociale werker komt op bezoek. Wat hij ziet doet hem overgeven.

Hond werd tijdens inbraak gestolen. Maanden later werd ze ZO aangetroffen …