in

Volgens onderzoek verwisselt de helft van de mensen niet iedere dag hun ondergoed, en dan vooral de mannen!

Persoonlijke verzorging is een belangrijk en essentieel onderdeel van het leven. Toch lijkt het erop dat sommige heel goed zonder kunnen.

Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd door een bekend ondergoed merk, heeft enkele schokkende resultaten en gegevens onthuld. Je gelooft het misschien niet, maar volgens het onderzoek zou de helft van de deelnemers hun ondergoed zelfs 3 dagen achtereen gebruiken.

Onderzoek
Als jij en je partner bij elkaar zijn, moet je hem dan helpen herinneren om te gaan douchen of zijn ondergoed verschonen? Dan kunnen wij je een troost bieden, want je bent namelijk niet de enige. Maar liefst 46 procent van alle deelnemers ga toe wel eens vaker hetzelfde ondergoed te dragen, sommigen zelfs 3 opeenvolgende dagen. Uit overige gegevens bleek dat maar liefst 13 procent van de deelnemers had aangegeven dat ze de hele week dezelfde onderbroek dragen. We zullen niet doorgaan over de aantal bacteriën, maar dat aantal zal onvoorstelbaar hoog zijn.

LEES OOK!
Wegens haar pikante bijverdienste gebruikt dokteres Danielle (24) soms een schuilnaam (foto’s)

Uit het onderzoek blijkt dat het vooral de mannen zijn die meerdaags hetzelfde ondergoed dragen. Een eerdere studie uit 2017, die werd uitgevoerd door Mulberry’s Cleaners, zijn de meeste bacteriën die in het ondergoed achterblijven afkomstig van wasmachines die te weinig worden schoongemaakt met een spoelbeurt. Het onderzoek raadt zelfs aan om zonder ondergoed te slapen, om eventuele risico’s te vermijden.

LEES OOK!
Gestolen fiets na negen jaar terug bij rechtmatige eigenaar

Insta Parels: de creatieve en s*xy Joan palmt je zo in met haar geweldige looks

S*ksschandaal op exclusieve kostschool: lerares duikt bed in met vijf studenten