in

Visser klimt op de rug van walvis, wat er dan gebeurt is indrukwekkend!

Toen deze commerciële visser een bultrugwalvis in nood zag, aarzelde hij geen seconde om in actie te springen – letterlijk. Sam Synstelien en zijn collega’s waren vorige maand onderweg voor de kust van Morro Bay in California toen ze een gigantisch zeezoogdier in cirkeltjes zagen zwemmen.

De walvis zat verstrikt in een net dat vastgemaakt was aan een boei. De visser riep hulp over de radio, maar de kustwacht zei dat ze pas uren later ter plaatse zouden zijn.

Lees ook  Jaloerse vrouw legt 20 extreem strikte regels uit aan haar man 'Je mag niet met meisjes praten'

Nadat hun boot de walvis een uur in de gaten had gehouden, nam Synstelien het heft in eigen handen. Hij sprong op de rug van de walvis en sneed de touwen los.

Voor de visser in het water sprong, had de walvis al verschillende keren geprobeerd om onder water te duiken om uit het net te ontsnappen. Maar volgens de visser bleef de walvis tijdens zijn reddingspogingen perfect rustig en in balans.

Synstelien slaagde er uiteindelijk in om de walvis los te snijden, en terwijl het dier wegzwemt, horen we de vissers luid juichen.

Lees ook  Baby is erg verbaasd als vrouw gaatjes in haar oren schiet, wat er daarna gebeurt, breekt mijn hart

Hoewel deze redding een happy end had, waarschuwde de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) de kijkers om dergelijke risicovolle manoeuvres nooit zelf te ondernemen. De organisatie raadt sterk af om in het water te sprongen om een walvis te helpen omdat het erg sterke en reusachtige dieren zijn.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT OM DEZE HELD TE BEDANKEN VOOR ZIJN MOED!\

Klanten kopen alle donuts elke dag zo vroeg mogelijk op, zodat eigenaar bij zijn zieke vrouw kan zijn

Blinde hond gaat nergens naartoe zonder zijn beste vriend om hem te begeleiden