in

Ze vinden hem, happend naar lucht, in een dodelijke val. Als ze hem proberen te bevrijden, ontdekken ze iets afschuwelijks

De vrijwilligers van de Indische dierenwelzijnsorganisatie Animal Aid Unlimited deden onlangs een vreselijke ontdekking: Uit een metalen vat steeg een gejammer op. Als ze erin keken zagen ze een kleverige creatuur die helemaal onder de teer zat. Toen ze wat beter keken, zagen ze dat het om een hondje ging.

Het was duidelijk dat de hond al enkele dagen in het vat zat. Zijn hele lichaam was met teer bedekt. De hond was uitgedroogd en hapte panisch naar lucht. De vrijwilligers probeerden het arme dier uit de ton te trekken, maar het hondje zat muurvast.

Lees ook  Verbluffende redding: De arts trekt de bloederige, ingegroeide ijzeren ketting uit het paardenhoofd.

Uiteindelijk hadden ze geen andere mogelijkheid dan de hond met vat en al naar het opvangcentrum te brengen. Na drie lange uren konden ze het hondje eindelijk bevrijden. Maar de teer had zijn huid verbrand en het was ronduit vreselijk om te zien hoe het arme diertje leed.

Ze gaven hem wat water en eten, en begonnen meteen zijn verwondingen te verzorgen. Nu had hij tenminste wel een veilige en warme slaapplaats waar hij van deze vreselijke ervaring kon herstellen.

Lees ook  Een waar wonder! Je vraagt je af, waarom deze baby zo ongelooflijk klein is? Kijk zelf maar.

Ze doopten de hond “Asha” wat hoop betekent in het Hindi. Die naam was hem op het lijf geschreven want ondanks de nachtmerrie die hij meemaakte, weigerde de hond op te geven en klampte hij zich vast aan het leven.

Langzaam maar zeker herstelde Asha. Al duidelijk werd duidelijk wat voor een prachtig dier deze hond was.

Bekijk het verslag van deze redding hieronder en DEEL deze helden met elke dierenvriend die je kent!

De automobilist is woedend, als hij door een motorrijder wordt aangereden. Maar als hij ziet wat er op de grond ligt, breekt zijn hart

Dochters filmen hun moeder terwijl ze van bil gaat met vriendje: