in

Videobeelden: Lil Kleine kermend van de pijn na klap in maag!

Lil Kleine heeft er dit jaar voor gezorgd dat hij nóg minder geliefd is in Nederland dan hij al was. Ondanks dat de rapper grote succes weet te behalen met zijn muziek, heeft hij altijd al behoorlijk wat kritiek te verduren gekregen. Het opscheppen met zijn geld, dure auto’s en dure flessen wekt niet bij iedereen evenveel sympathiek. Maar daar was natuurlijk nog niets verboden aan.

Echter heeft de rapper half Nederland over zich heen gekregen toen er een behoorlijk schokkende video van hem gelekt werd. Begin dit jaar verscheen er een video via Yvonne Coldeweijer. Wie anders. Daarop is te zien hoe de rapper zijn toenmalige vriendin mishandelt. Op de beelden was te zien hoe Jaimie Vaes, zijn ex-vriendin, aan haar haren uit een auto getrokken werd door Jorik. De video werd direct verspreid over het internet en binnen de kortste keren was de rapper opgepakt door de politie.

Lees ook
Agent (50) die zijn vrouw (31) ombracht lag in scheiding

Lil Kleine in maag gestompt!
We zijn inmiddels al bijna een jaar verder en de rapper wordt nog steeds behoorlijk geboycot in zijn carrière. Er zijn her en der wat optredens geweest in het buitenland, maar een voortzetting in Nederland lijkt voorlopig nog even uit te blijven. Critici vermoeden echter dat wanneer de rapper weer ‘goede muziek’ maakt, een comeback ongetwijfeld in het verschiet zal zitten. De rapper is weer op vakantie, wanneer niet, en kwam daar Mohammed Jaraya tegen. Jaraya is een Nederlands-Marokkaans kickbokser en voormalig Enfusion Featherweight World Champion. Jaraya gaf Jorik een tik in zijn zij bij het passeren, maar daar leek Jorik niet helemaal op voorbereid te zijn:

Lees ook
Man in string zit hele nacht vast in kledingcontainer in Venlo

Familiedrama bij koppel vijftigers: vrouw geeft toe dat ze haar man verstikte met een kussen

Sylvana Simons doodziek en is met spoed opgenomen in ziekenhuis