in

Diarree-drama: Vliegtuig keert om nadat passagier hele vliegtuig onder spuit

Wanneer je in een vliegtuig zit en je zit aan de dunne, dan heb je een probleem. Er zijn natuurlijk altijd toiletten aanwezig in het toestel, maar wanneer je gordel-lampje aanstaat dan moet je hoe dan ook blijven zitten. Ook gaat het een erg lastige taak worden wanneer je in het midden van 5 stoelen zit en om het kwartier iedereen wakker moet maken omdat je ‘weer moet’.

Maar helaas, het komt toch voor dan je tijdens je vlucht aan de dunne zit omdat je misschien een broodje die ver over de datum was hebt gegeten bij een of ander ranzig vliegveld-cafeetje. Tijdens een vlucht van Delta Airlines afgelopen week is dit compleet misgegaan. Het toestel vloog van de Amerikaanse stad Atlanta naar de Spaanse stad Spanje en moest na 2 uur vliegen omkeren.

Lees ook
Politieagenten breken arm demente vrouw (73) en lachen om de beelden

Vliegtuig keert om vanwege hevige diarree passagier
Het toestel moest namelijk omkeren omdat een passagier aan de zware diarree zat tijdens de vlucht die hij niet heeft kunnen inhouden tot het toilet. De piloot noemde de ravage die door de diarree werd aangericht een ‘biologisch gevaar’: “We hebben een passagier die diarree door heel het toestel heeft gehad, dus ze willen dat we terugkomen naar Atlanta.”

Lees ook
Echtpaar uit Zwartsluis hangt hond op en breekt zijn nek

Een passagier vertelt op Twitter/X dat de stank niet te harden was en dat een vanillegeurend desinfectiemiddel niet mocht baten: “Het druppelde door het gangpad.” Het toestel is op Atlanta uiteindelijk uitvoerig gepoetst en geboend om 8 uur later alsnog naar Barcelona te vliegen. Het tapijt in het gangpad moest vervangen worden:

Schokkende ontdekking: Twee honden met knuffel in bos begraven

‘Ik stuurde de ongewenste seksuele berichten van jongens naar hun moeders’