in

Video laat zien hoe politieagent raam inslaat om een achtergelaten baby te redden

Het breekt mijn hart als ik dit soort verhalen hoor.

Het is zomer en dat betekent dat het overal warmer is. Helaas stopt dat sommige mensen niet van kinderen en dieren achterlaten in snikhete auto´s. Het lijkt elk jaar weer voor te komen, verdrietig genoeg.

Blijkbaar begrijpen sommige lui gewoon niet hoe warm het kan worden in een auto als de airco niet aanstaat en de auto stilstaat. Het duurt maar een paar minuten voordat het ondraagbaar heet wordt in de auto. Met temperaturen die snel hoog kunnen oplopen.

Het had heel slecht kunnen aflopen voor een moeder uit Indiana in de Verenigde Staten. Ze liet haar 4 maanden oude dochter 2,5 uur alleen in de auto terwijl ze in Walmart winkelde.

Lees ook  OpmerkelijkDolfijn ligt in een deuk als hij vrouw ziet gymnastieken

Voorbijgangers zagen de baby huilend in de auto. Het was duidelijk dat ze het erg warm had, omdat het een super warme dag was. Eén ding was zeker, de baby moest die auto uit, dus ze belden de politie.

De politieagent Hackworth was snel ter plaatse en had meteen door hoe serieus de situatie was. Een toeschouwer gaf hem een soort kruk, die hij gebruikte om het raam open te slaan.

Een medewerker van Walmart hielp de baby uit de hete auto te krijgen. Het hele incident werd gefilmd en kun je hieronder bekijken:

Ze brachten de baby de winkel binnen zodat ze wat kon afkoelen. En het lukte eindelijk om de moeder te pakken te krijgen, die al ruim twee uur aan het winkelen was, zonder zich af te vragen of haar vier maanden oude dochtertje oké was.

Lees ook  Asielzoeker die 3 mensen neerstak: 'Vogel gaf mij opdracht tot doden'

De moeder is gearresteerd en de baby is overgedragen aan de kinderbescherming.

Ik ben blij dat dit kleine meisje het overleefd heeft, maar ben ook in shock dat zoiets als dit nog steeds gebeurt. Het lijkt erop dat we deze verhalen nog steeds moeten delen, om mensen te wijzen op de gevaren van kinderen en huisdieren in de auto laten.

Deel dit artikel alsjeblieft – om te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt!

Ze koopt een oude camera in een tweedehandswinkel – ontwikkelt het rolletje en vindt iets onwaarschijnlijks

Tijdens een dronken bui stompte deze vrouw letterlijk een kat dood.