in

Victoria valt 70 kilo af door bizar worteldieet

Victoria Burnham uit Engeland was helemaal klaar met haar steeds verder toenemende gewicht. Ze besloot op dieet te gaan, maar dat liep helaas helemaal uit de hand. Een half jaar later belandde ze in het ziekenhuis, omdat ze alleen nog maar wortels at.

WORTELS
Victoria, die door haar ziekenhuisopname haar kinderen moet missen, geeft toe dat ze op een gegeven moment nog maar 100 calorieën per dag at. Haar dagmenu: héél veel wortels, en voor de afwisseling hapjes jam zonder suiker. Het liep een beetje uit de hand.

GEEN KRACHT
In de afgelopen 6 maanden is de 35-jarige Victoria zeker 70 kilo afgevallen. Maar behalve de vele kilo’s is ze door het crashdieet nog veel meer kwijtgeraakt. Ze moest stoppen met haar baan en verloor zoveel kracht dat ze niet meer in staat was voor haar vier dochters te zorgen.

Lees ook  Vervelend en pijnlijk: hielkloven! Met DIT natuurlijke middel worden je voeten weer poezelzacht

„Ik was een alleenstaande moeder met vier kinderen, maar ik was zelfs te moe om hen op te halen. Ik was zo zwak dat ik geen wandeling kon maken zonder bijna flauw te vallen”, vertelt ze aan The Mirror.

DOKTER
Haar ouders kregen al snel in de gaten dat er iets niet pluis was, maar de huisarts sloeg geen alarm. „Ik heb meerdere bezoekjes aan mijn huisarts gebracht, maar omdat mijn gewicht en BMI (Body Mass Index, red.) normaal zijn, had ik volgens hem geen probleem”, aldus een verbaasde Victoria.

Lees ook  De dochter legt uit over het maandverband in de schoenendoos – en haar moeder begint te brullen van het lachen

HELP
Inmiddels ligt Victoria een tijd in het ziekenhuis om aan te sterken. Ze hoopt dat iemand haar na haar ontslag uit het ziekenhuis van haar bizarre eetstoornis af kan helpen. Daar lijkt echter weinig kans op te zijn. In haar woonplaats wordt geen gespecialiseerde hulp gegeven voor volwassenen met eetstoornissen.

Vrouw uit zwembad gezet omwille van haar zwempak, zie jij waarom?

Ze giet een blikje Cola op haar haren om een heel briljante reden. Ik wou dat ik deze truc eerder kende!