in

Verzorger van verzorgingstehuis (26) dwong 101-jarige vrouw om koekjes “zoals een hond” van de grond te eten.

In het Verenigd Koninkrijk loopt momenteel een ophefmakend proces tegen een voormalige medewerker van een verzorgingstehuis. De verzorger zou een 101-jarige vrouw gedwongen hebben om koekjes “zoals een hond” van de vloer te eten nadat de dame ze per ongeluk laten vallen had.

Poorooshotum Avi Seedany (26) vernederde de gepensioneerde vrouw door eerder dit jaar van de vloer te laten eten in Braid Hills Care Home.

Seedany, bekend als Avi, wordt er ook van verdacht een bejaarde man aangevallen te hebben door aan zijn tepels te draaien en aan zijn oren te trekken. Verder zou Seedany uit Edinburgh ook nog een derde bewoner op het hoofd geslagen en geduwd hebben waardoor de bejaarde inwoner ten val kwam.

Lees ook  1 man bouwt op zes weken tijd een droomhuis voor amper 7.000 euro.

De rechtbank van Edinburgh kreeg te horen dat Seedany al vijf jaar in het tehuis werkzaam was en dat er voordien geen incidenten gerapporteerd werden. Het misbruik waarvan hij nu beschuldigd wordt, zou plaatsgevonden hebben over een periode van acht weken.

Kroongetuige in de zaak is Shirelle Cairns die eveneens voor het verzorgingstehuis werkt. Ze vertelde de rechtbank dat ze regelmatig met Seedany samenwerkte en dat zijn misbruik haar tot tranen toe roerde.

Lees ook  Deze man vriest afwasmiddel in.. Ik wist niet dat je dit kon gebruiken voor de warme dagen!

Ze zei: “De bewoner had koekjes van de tafel gemorst en Avi wilde haar dat ze die van de vloer zou opeten. Avi zei: ‘Als je je als een hond wil gedragen, eet dan als een hond.’ Haar dementie was erg slecht, dus besefte niet echt wat er aan de hand was.”

Seedany van zijn kant ontkent de acht aanklachten tegen hem, en het proces om zijn schuld of onschuld te bepalen loopt ondertussen verder.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er gerechtigheid geschiedt.

Onderzoek wijst uit: Het jongste kind in het gezin is de vervelendste!

Met déze truc is de was een half uur sneller droog