in

Verschrikkelijk: Wendy betrapt zus met haar echtgenoot

Een vrouw die een beetje vroeger dan gewoonlijk terug was van haar werk beleefde onlangs een echt ‘horrormomentje’. Ze hoorde namelijk boven stemmen. En die stemmen herkende ze meteen… Ze nam haar telefoon en begon te filmen. Haar filmpje gaat nu keihard viraal op TikTok.

De vrees van de vrouw werd waarheid, toen ze boven haar man en haar zus aantrof. De ene poedelnaakt, de ander in haar ondergoed. Blijkbaar waren ze gezellig ‘doktertje aan het spelen’. De zus probeert haar vel nog te redden door te zeggen: “Het is niet wat het lijkt”. Maar helaas pindakaas, geen mens die dat gelooft.

Lees ook
’De eerste keer voelde alsof ik in een pornofilm was beland’

De man, die probeert even doodleuk de rollen om te draaien en zegt: “Sinds je een nieuwe job hebt, ben je er niet meer!” Maar ook dat was maar een flauwe poging om de schuld in de schoenen van iemand anders te schuiven. De reacties op de video zijn redelijk meedogenloos. Mensen schrijven onder andere dat ‘hun hart breekt’ bij het kijken naar het filmpje of ‘dat ze hopen dat de vrouw nooit meer tegen de twee scheefpoepers hoeft te praten’.

Lees ook
Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien…

Elizabeth (46) krijgt griezelige plaktattoo niet van gezicht: ‘Ik heb vergaderingen morgen’

Jongen (23) verdrinkt na achtervolging door onbekenden