in

Verschrikkelijk nieuws over dochter Rossana Kluivert

Rossana Kluivert kreeg gisteren dat telefoontje waarvoor iedere ouder vreest: haar 25-jarige dochter Demi was het ziekenhuis binnengebracht na een scooterongeluk.

Demi reed op haar scooter toen ze geraakt werd door een auto. Ze werd door een omstander naar het ziekenhuis gebracht en hiervoor is Rossana de ‘onbekende Isa uit Amsterdam’ eeuwig dankbaar. Demi bracht het er naar omstandigheden gelukkig goed vanaf: ze liep enkel wat kneuzingen, schaafwonden en hechtingen op.

Rossana schreef dit lieve berichtje op Instagram om Isa te bedanken voor haar hulp:

En dan sluit je toch de dag dansend af dankbaar voor wat er is ❤️Ik ken je niet maar bedankt uit de grond van mijn hart lieve onbekende Isa uit Amsterdam voor het bij mijn dochter Demi blijven nadat ze geraakt is met haar scooter door een auto en het er gelukkig met hechtingen,schaafwonden en kneuzingen er vanaf heeft gebracht en ondanks dat je een vreemde bent op de ambulance hebt gewacht die haar naar het ziekenhuis bracht. Ik heb een power family dus waren er 16 min later om alles over te nemen. Morgen ga ik weer een spannende tijd tegemoet maar met zoveel liefde en kracht om mij heen moet ik de nacht wel positief in gaan #labanta #staopendans #zotrotsopmijnfamily #isa❤?#broederliefde #cabo @demiwilkes #rescuedogmiep

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

En Demi kan ondanks alles nog lachen:

Lees ook  Ze ruiken lekker en deze zelf gemaakte geurkaars rekent af met de grootste irritatie in de zomer!

Spannende tijd
In mei dit jaar werd bekend dat er opnieuw borstkanker is geconstateerd bij Rossana. De vrouw van Patrick Kluivert was al eerder ziek, toen had ze lymfekliekanker. Op dit moment zit ze middenin het behandeltraject. “Morgen ga ik weer een spannende tijd tegemoet, maar met zoveel liefde en kracht om me heen moet ik die nacht wel positief ingaan”, schrijft ze daarover.

Lees ook  Na 3 jongens probeerden ze een meisje te krijgen. Maar mama’s buik werd veel groter dan verwacht

Draag jij vaak zwarte kleding? Dan ben je zelfverzekerd, sexy en intelligent!

4 kinderen bijna verdronken door shoppende ouders