in

Verpleegster smokkelt hond van stervende man binnen in ziekenhuis – als laatste afscheid

Er bestaat geen twijfel over dat de hond de beste vriend is van de mens. Toen David King aan het sterven was aan kanker, en geen afscheid mocht nemen van zijn dierbare hond, moet dit ontzettend pijnlijk geweest zijn.

Maar gelukkig begreep een verpleegster hoe pijnlijk dit was voor David en hielp ze hem met een briljant idee.

Toen David King werd opgenomen in het ziekenhuis in Missouri, in de V.S., was hij al lang ziek toen de kanker zich verspreidde.

Davids vrouw, Cindy, wist dat hij niet lang meer te leven had en dat haar echtgenoot zijn hondje nog een allerlaatste keer wilde zien. Dat meldt The Animal Channel.

In ziekenhuis binnengesmokkeld
Helaas had het ziekenhuis een strikt verbod op dieren, maar dat hield Cindy niet tegen om de laatste wens van haar echtgenoot te vervullen.

Lees ook  Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen

Met de hulp van een fantastische verpleegster, kon de kleine hond het ziekenhuis worden binnengesmokkeld. Kleine Fee, zo heet hij, werd in een grote zak gestopt en David kreeg zo alsnog de kans om zijn kleine vriend een laatste keer te knuffelen.

Zijn kleindochter Ellie (17), deelde het ontroerende moment op Twitter.

“Mijn grootvader heeft de strijd tegen kanker verloren en een van de verpleegsters heeft mijn grootmoeder geholpen om de hond naar binnen te smokkelen voor een laatste afscheid.”

“Mijn grootvader houdt van zijn hondje Fee, ze volgt hem overal. Hij strijdt al jaren tegen kanker maar vorige week nam het zijn hele lichaam over. Hij lag een week in het ziekenhuis en mijn grootmoeder nam foto’s van de hond, zodat hij hem nog eens kon zien,” vertelt ze aan Yahoo.

“Nooit vergeten”
Maar foto’s waren niet genoeg. Cindy wilde David en Fee een laatste keer samenbrengen. En daar slaagde ze ook in.

Lees ook  Ibrahim hoopt op deze manier te stoppen met roken - Alleen openen om te eten!

Van zodra David zijn hondje zag, beurde hij meteen op. Volgens zijn kleindochter Ellie deed David iets wat hij in weken niet heeft gekund.

“Voor de allereerste keer bewoog hij zijn armen om Fee te kunnen knuffelen. Het was echt een moment dat ik nooit zal vergeten,” zegt Ellie

De ontmoeting tussen David en Fee was hun laatste. Enkele dagen later blies David zijn laatste adem uit, maar vooraf kon hij in elk geval zijn hondje een laatste keer knuffelen.

Een ontroerend verhaal. Deze verpleegster verdient lof voor haar gouden hart. Ik hoop dat ze de erkenning krijgt die ze verdient.

Iedereen heeft het recht om een laatste afscheid te nemen van wie of wat ze graag zien.

4-jarige naar huis gestuurd met “huiduitslag” – dokters zien op scan wat onder haar huid zit

Vader koopt wagen voor dochter, en ontdekt verborgen brief dat hem in tranen doet uitbarsten